Sportszervezet - Sziget DSE Női Röplabda Szakosztály

A röplabdacsapat 2000-ben alakult a Bíró Lajos Általános Iskola és a József Attila Általános Iskola korábban elballagott diákjaiból, akik tovább szerették volna folytatni ezt a számukra fontos és élvezetes sportágat. A kezdetet a Pest Megye bajnokság jelentette, ahol többek között a GATE és a Pénzügyminisztérium csapatával mérkőztünk meg több ízben, többnyire győzedelmeskedve. Emellett a játékosok a nyári időszak alatt a Dunakanyar Strandröplabda Bajnokságban is részt vettek, ahol dobogós helyezések is születtek az évek során.

2003-tól az akkorra kissé megfogyatkozott csapat leigazolt a ráckevei NB II-es női röplabdacsapathoz, ahol a játékosok sok tapasztalatot szereztek, országszerte megmérkőzve a bajnokság résztvevőivel. A csapat próbált helytállni a Pest Megye bajnokságban is, de a két mérkőzéssorozat kizárta egymást, így az elkövetkező évek az NB II berkeiben teltek.

2009-ben a csapat újra összeállt Szigetszentmiklóson a régi játékosok mellett új tagokat is toborozva. Visszatértünk a Pest Megye bajnokságba, ahol minden évben dobogós (első vagy második) helyezést értünk el. A 2010/2011-es bajnokság a Sziget DSE győzedelmével zárult, a csapat az egész bajnokság során összesen 1 mérkőzést vesztett el, ami kiválóan tükrözi a játékosok kitartását és elszántságát.

Mivel a Pest Megye Bajnokság megszűnik, a 2011/2012 bajnoki szezont a Budapest Bajnokságban kezdi a csapat, ahol új ellenfelek, új kihívások várják.

A jelenleg 19 játékost számláló Sziget DSE Női Röplabda Szakosztály tárt karokkal vár minden érdeklődőt.

Elérhetőség:

Veszprémi Regina
Telefon: 06-70-500 6017