Pitypang Óvoda

Óvodánk, egy modern, minden igényt kielégítő, földszintes, ezer négyzetméteres épület. Az óvodában 6 csoportszoba, tornaszoba és kiszolgáló helyiségek találhatók. Az udvaron mozgásfejlesztő eszközök biztosítják a rendszeres testedzés lehetőségét, valamint egy homokozó, amely  kedvenc játszóterülete lesz gyermekeinknek. Esős idő esetén fedett terasz áll a gyermekek rendelkezésére. Az óvoda átadása 2012 szeptemberében történik meg.

Néphagyományőrző programunkhoz a legmegfelelőbb, magasan képzett, többségében szakvizsgázott,  hivatását szerető pedagógusokat választottunk ki.
Arra törekszünk, hogy testületünk minden tagja pozitív példa legyen gyermekeink számára. A dajkákkal való kapcsolattartás meghatározó eleme lesz nevelőmunkánk eredményességének. Az óvodapedagógusi és dajkai munka összehangolása feltétele a nyugodt, vidám, tiszta környezet biztosításának, az alkotómunkának.
Munkánk során nélkülözhetetlennek tartjuk: a szeretetet, az odafigyelést, tudatosságot, a magas fokú empátiás készséget, az egészséges életmód kialakítását.