AEROFON Egyesület

Örömmel értesítek minden kedves Érdeklődőt, hogy lelkes, a fúvószenét kedvelő, a zenészeink munkáját tisztelő szülők részvételével megalakult a Szigetszentmiklósi AEROFON Művészeti Egyesület.

Szeretnénk szervezeti keretet és támogatást biztosítani mindazoknak a zenészeknek, akik (már) nem a zeneiskola diákjai, de szívesen vennének részt továbbra is a zenekar életében és munkájában.

Támogatjuk az amatőr művészeti tevékenységet, elsősorban a fúvószenét és egyéb ehhez kapcsolódó társművészeteket, dolgozunk kulturális örökség megőrzésén, a kisebbségi nemzeti kultúra ápolásán.

Zenei vagy egyéb kulturális tárgyú rendezvényeket, fesztiválokat fogunk szervezni és lebonyolítani Szigetszentmiklóson és környékén.

A fiatalok szabadidejének hasznos eltöltése érdekében művészeti táborokat szervezünk.

Ápolni fogjuk a nemzetközi kapcsolatokat: városunk testvér településeivel erősítjük és új, eddig ismeretlen zenekarokkal bővítjük kapcsolatainkat Európa szerte.

Határainkon túli magyar fiatalokkal együtt igyekszünk sokat tenni kulturális hagyományaink megőrzésének közös célja érdekében.

Amennyiben a fentiek közül bármelyik cél vagy feladat felkeltette az érdeklődésedet, ha magad is érintett vagy zenekari tagként, szülőként, vagy egyszerűen kedveled a (zene)művészetet, akkor megtisztelnél minket azzal, ha tagunk lennél.

Alapszabályzat letölthető IDE kattintva.

Kapcsolattartó: Herbszt László, elnök
H - 2310 Szigetszentmiklós, Nyár u. 5.
+3620 276 9626
herbszt@szigetszentmiklosfuvoszenekar.hu
http://szigetszentmiklosfuvoszenekar.hu