Az Aries Nonprofit Kft. tavaszi zöldhulladék begyűjtést szervez
wszm - 2017. 04. 03.
Az-Aries-Nonprofit-Kft-tavaszi-zoldhulladek-begyujtest-szervez

Az Aries Nonprofit Kft. Környezetgazdálkodási egysége 2017. április 17-től 21-ig tavaszi zöldhulladék begyűjtést szervez a rendes szemétszállítási napokon.
2017. április 17-én (Húsvét hétfőn) esedékes zöldhulladék elszállítására április 15-én (szombaton) kerül sor, hétfői munkarend szerint.

Kérjük az ingatlanok tulajdonosait, hogy a rendes szemétszállítási napon, reggel 07 óráig szíveskedjenek az ingatlan elé kihelyezni a zöldhulladékot, melyet díjmentesen elszállítanak.

A levágott fanyesedéket maximum 1 méteres darabokban kötegelve, a lombot lezárt zsákokban lehet kitenni úgy, hogy mind a kötegek, mind a zsákok kibírják a kézi rakodást.

Ömlesztett állapotban kihelyezett zöld hulladékot nem szállítanak el!

Rendszeres - havonkénti zöldhulladék elhelyezési lehetőség:

A fent megjelölt begyűjtéseken kívül a szigetszentmiklósi háztartásokban keletkező lakossági zöldhulladékot az ingatlantulajdonosok az ARIES Nonprofit Kft. telephelyére díjmentesen beszállíthatják március 1-jétől - november 30-ig minden hónap utolsó pénteki napján 08:00 - 17:00 között legfeljebb 100 kg/háztartás mennyiségig.

Felhívjuk a lakosság szíves figyelmét, hogy a kihelyezett konténerekbe csak és kizárólag zöld hulladék tehető, a zsákok illetve a nem lebomló madzagok, kötelek nem!

A fenti lehetőségeken kívül egész évben a kék színű, ARIES felirattal ellátott, 120 literes zsákban (bruttó 433,6 Ft/db), korlátlan mennyiségben elszállítják az ingatlan elől a zöld hulladékot. A zsákot az ARIES Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáiban és a céggel szerződésben álló üzletekben vásárolhatják meg.