Forgalomkorlátozás a Miklósi Futónapon
wszm - 2017. 04. 18.
2017. április 23-án immár második alkalommal kerül megrendezésre a Miklósi Futónap, melynek gyülekező- és eseményközpontja a Városi Sportcsarnok lesz. Ehhez kapcsolódóan forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Forgalomkorlatozas-a-Miklosi-Futonapon

Forgalmi rendben változás lesz április 23-án reggel 7 órától várhatóan 16 óráig.

- a Szebeni utca, a Massányi Károly utca és a Gerincút egy szakasza teljesen le lesz zárva, azon nem lehet közlekedni gépjárművel, motorral, kerékpárral (lásd a térképen pirossal jelölt útszakaszokat)

- a Petőfi utca Szebeni utca és Vízmű körforgalom közötti szakaszán egy forgalmi sávon (a Csepel felé eső oldalon) váltakozó irányban csak a BKK buszjáratai közlekedhetnek (lásd a térképen sárgával jelölve)

- a Lakihegyi Lakópark lakói és a Lakóparkkal szemközt lévő utcákban lakók csak a város irányába és onnan vissza közlekedhetnek

A Városi Sportcsarnok környezetében a megszokotthoz képest kevesebb gépjármű parkoló áll majd az érkező vendégek rendelkezésére, a várható nagy forgalomra tekintettel kérjük a gépjárművezetők türelmét egymás iránt és aki csak teheti gyalogosan, kerékpárral, vagy BKK járattal érkezzen a Városi Sportcsarnokhoz.

A közlekedést és a parkolást a rendőrség, a polgárőrség és a közterület felügyelet fogja irányítani és segíteni.

A szervezők a közlekedők türelmét és megértését kérik!