S&R-Cargo Kft. telephelyfejlesztési projekt
Media - 2018. 09. 06.
SRCargo-Kft-telephelyfejlesztesi-projekt

MEGKEZDŐDÖTT Az "S & R - Cargo Kft. telephelyének fejlesztése szállítmányozási tevékenységet kiszolgáló irodaépület építésével, valamint a raktározási tevékenység fejlesztése érdekében csarnoképítéssel" elnevezésű projekt fizikai megvalósítása (PM_KKV_2016/8).

 

Az S&R-Cargo Nemzetközi Szállítmányozó és Kereskedelmi Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (2310 Szigetszentmiklós, Fogadó utca 1.) 58.84 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt "Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén" című, PM_KKV_2016 azonostójú pályázati felhívás keretében.

A támogatás forrása: Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatás

Támogató neve: Nemzetgazdasági Minisztérium

Megvalósítás helye: 2310 Szigetszentmiklós, Fogadó utca 1.

A támogatott tevékenység megkezdésének időpontja: 2018. június 1.

Várható befejezés: 2018. december 31.

Támogatás összege: 58.84 millió Ft

Támogatás mértéke: 52,5%

 

A beruházással elérendő legalapvetőbb célkitűzés a vállalkozás fejlesztése annak érdekében, hogy az elkövetkezendő években és évtizedekben meg tudjon felelni a piac elvárásainak és Pest megye Magyarország gazdaság sikeréhez hozzá tudjon járulni. E célt a beruházással érintett komplex és a XXI. századi elvárásoknak megfelelő telephely alapvetően két módon hivatott elősegíteni, nevezetesen a szállítmányozási tevékenység minőségének javításával, valamint raktározási tevékenység terén pedig jelentős kapacitásbővítéssel.

 

Kivitelező cég:

Kisép-Generál Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Kinizsi utca 23/a

 

További információ:

S&R Cargo Kft.

2310 Szigetszentmiklós, Fogadó utca 1.

Keresztesi Csaba ügyvezető

srcargo@srcargo.hu