Summerfest - Szarka Tamás & Ghymes best of 35
- 2019. 06. 25.
Városi Sportcsarnok 2019. augusztus 12. hétfő 20:00
Summerfest--Szarka-Tamas---Ghymes-best-of-35

SZARKA TAMÁS & GHYMES

A  hallgató egy igazi crossover  produkció részese lehet, ha ellátogat Szarka Tamás & Ghymes koncertjére.

A zenekar pályafutása szinte példa nélküli és páratlan sikertörténet: a 35 éves működésük alatt eddig 25 önálló albumot jelentettek meg, több mint 3000 koncertet adtak a világ 25 országában és titkuk a folyamatos megújulásban rejlik. Ez a mindig megújulni tudás a feltétele és záloga sikereiknek.

„Szarka Tamás zeneszerző, költő és Szarka Gyula zeneszerző, a Ghymes együttes két alapító tagja a magyar és közép-kelet-európai népzenei alapokon nyugvó hagyományápoló, értékmegőrző, azt a legszélesebb környezetben megismertető és elfogadtató, népdalkincsünket megőrző és továbbadó, humanista szellemiségű, a magyar nyelvet virtuóz módon használó zeneszerzői, előadóművészi, költői, dalszövegírói munkásságukért" részesültek megosztott Kossuth-díjban 2011-ben.

A Ghymes zenekar pályafutása szinte példa nélküli és páratlan sikertörténet: a 35 éves működésük alatt eddig 25 önálló albumot jelentettek meg, több mint 3000 koncertet adtak a világ 25 országában.

A GHYMES dalaira a már jól ismert, sajátos stílus a jellemző, melynek meghatározója Szarka Tamás zenéje és irodalmi értékű szövegvilága, ezt egészíti ki Szarka Gyula népzenei alapú szerzői zenéje.

A Ghymes zene hat az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad. A zenekar vallja, hogy az abban a pillanatban megszólaló ÉLŐ muzsika energiája, varázsa a feltétele és záloga sikereinek.

 

Kapcsolat:
Városi Könyvtár és Közösségi Ház
2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.
24/530-980 • 20/552-0401
www.sargahaz.com

Jegyek 2019. augusztus 10-ig elővételben kedvezményes áron vásárolhatóak.
elővételben:2500 Ft
helyszínen: 3000 Ft

http://summerfest.szigetszentmiklos.hu/jegyinformaciok

 

Kövesse híreinket az alábbi linkre kattintva Facebook oldalunkon is!

-> Szigetszentmiklós város hivatalos oldala