Nosztalgiázz velünk az Autógyári Napon!
- 2019. 08. 07.
A Volánbusz Zrt. 2019. Szeptember 8-án, egy igazán nosztalgikus utazásra invitál a 70. születésnapját ünneplő Csepel Autógyár rendezvényére.
Nosztalgiazz-velunk-az-Autogyari-Napon

Nosztalgiajárat - 20190908

2019. szeptember 8-án (vasárnap) a VOLÁNBUSZ Zrt. által felújított Ikarus 66-os autóbusszal utazhatnak Szigetszentmiklósra, az ÁTI-Sziget parkba, a Csepel Autógyár alapításának 70. évfordulója alkalmából tartott Autógyári Napra.

Menetrend

odaút Budapest, Népliget autóbusz-pályaudvarról:

  • I. járat: 9:30
  • II. járat: 13:30

visszaút az ÁTI-Sziget parkból:

  • I. járat: 12:00
  • II. járat: 16:00

Jegyvásárlás

Jegyár: 1.800 Ft
Az ár az oda-vissza útra érvényes, és az áfát tartalmazza. (Ha csak az egyik irányba kíván utazni, akkor is szükséges kifizetni a teljes összeget.)

Menetjegyvásárlás: https://webelin.volanbusz.hu/nemzetkozi/elovetel/xticmain?lang=hu
(a "Honnan" rovatba Budapestet, a "Hová" rovatba pedig a Szigetszentmiklós I., vagy Szigetszentmiklós II. szöveget kell beírni. Felhívjuk figyelmét, hogy csak azzal a járattal tud visszaindulni, amelyikkel elindult Budapestről. Kérjük, jelölje be az "Oda-vissza" funkciót és állítsa be dátumnak 2019. szeptember 8-át):

Menetjegyüket megválthatják a népligeti autóbusz-pályaudvaron az Utazási Centrumban,valamint az autóbusz-vezetőnél is a szabad helyek függvényében, de a korlátozott férőhelyek miatt az elővételi jegyvásárlást javasoljuk.

 

 

Kövesse híreinket az alábbi linkre kattintva Facebook oldalunkon is!

-> Szigetszentmiklós város hivatalos oldala