Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázat 2020.
Media - 2019. 10. 02.
Bursa-Hungarica-Felsooktatasi-Osztondijpalyazat-2020

 

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával

együttműködve,

az 51/2007. ( III.26.) Kormányrendelet alapján

ezennel kiírja 2020. évre

a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot


A pályázatok benyújtási határideje: 2019. november 5.

A pályázatbeadáshoz az EPER-Bursa rendszerben egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. A pályázói regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére.

A pályázati űrlapot minden évben újra ki kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és véglegesítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

 

A típusú pályázati kiírás itt tölthető le.

 

B típusú pályázati kiírás itt tölthető le.

 

Szabó József

polgármester

 

 

Kövesse híreinket az alábbi linkre kattintva Facebook oldalunkon is!

-> Szigetszentmiklós város hivatalos oldala