V.BOLGÁR PARADICSOMNEVELŐ VERSENY SZIGETSZENTMIKLÓSON
Media80 - 2020. 03. 04.
Szigetszentmiklós Város Bolgár Nemzetiségi Önkormányzata immár ötödik alkalommal hirdeti meg a nagy népszerűségnek örvendő paradicsomnevelő pályázatát, melynek részvételi feltételei a "Tovább >>" szóra kattintva olvasható.
VBOLGAR-PARADICSOMNEVELO-VERSENY-SZIGETSZENTMIKLOSON

Pályázati feltételek:

  • A pályázaton szigetszentmiklósi lakosok vehetnek részt, - háztartásonként 1 családtag - életkori korlát nélkül.
  • A pályázaton a nemzetiségi önkormányzat által biztosított, bolgárkertészetből származó paradicsompalánták által hozott terméssel lehet részt venni 1500 tő palántát biztosít, mely a nevezők között - a pályázaton részt vevők számának figyelembevételével - arányosan kerül szétosztásra.
  • A helyezéseket a zsűri három kategóriában adja ki: 1. legnagyobb termés, 2. legszebb, legegészségesebb termés, 3. legízletesebb termés.
  • Nevezni a felhívás melléklete szerinti „Nevezési lap" Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatalhoz (2310 Szigetszentmiklós, Kossuth L. u. 2.) történő eljuttatásával lehet személyesen, postai úton vagy a kurucz.anita@szigetszentmiklos.hu e-mail-címen.
  • A nevezési lap letölthető IDE kattintva, valamint megtalálható Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatalában, a Városi Könyvtár és Közösségi Házban, illetve a Kisváros című újságban.
  • A nevezési határidő (a nevezési lap postára adásának legkésőbbi időpontja): 2020. április 30.
  • Nevezési díj nincs.
  • A palánták átvételének időpontja és helyszíne: 2020. május 16. 10.00-12.00 óra között, a Szigetszentmiklós Kéktó Szabadidőpark Jegenye utcai bejárata.
  • A versenytermések leadásának időpontja és helyszíne: 2020. augusztus 30. 10.00-12.00 óra között, a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti területen található Bolgár ivókútnál. (Szigetszentmiklós, Tököli út 19.)

A pályázat díjazása:

Mindhárom kategóriában az I.-II.-III. helyezett díja bolgár nemzetiségi tárgyakból és termékekből álló ajándékcsomag

A pályázat elbírálása:

A pályázat eredményhirdetésére és a nyertes pályázók díjazására 2020. szeptember 19-én,, a „Szabacsi Nap" elnevezésű városi rendezvény keretein belül kerül sor. A nyerteseket írásban értesíti a nemzetiségi önkormányzat.

A pályázattal kapcsolatosan felvilágosítás a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatalban Kurucz Anita ügyintézőnél (24/505-647) kérhető.