Virágos Szigetszentmiklós - pályázati felhívás
Media80 - 2020. 06. 15.
Szigetszentmiklós Város Önkormányzata pályázatot hirdet, melyben városunk lakosai versenyezhetnek a legszebb előkert, legszebb balkon tulajdonosának címéért.
Viragos-Szigetszentmiklos---palyazati-felhivas

A pályázatról:

A pályázaton kizárólag szigetszentmiklósi lakosok, Szigetszentmiklós közigazgatási határán belüli ingatlanokkal indulhatnak. A résztvevők két kategóriában a legszebb előkert, illetve legszebb balkon címért versenyezhetnek. Pályázni az utcáról készült balkonkertet vagy előkertet bemutató fotóval lehet, melyen csak a pályázat tárgyát képző előkert, vagy balkon szerepel, személyek nélkül.

A pályázat benyújtása:

A pályázatokat elektronikus úton a viragos@szigetszentmiklos.hu email címre lehet benyújtani, 2020. június 15. és 2020. szeptember 1. között.

Pályázatnak tartalmaznia kell,

  • a pályázati adatlapot, valamint
  • a balkonról, előkertről készült, lehetőség szerint minimum 2 Megapixel felbontású fényképet/fényképeket

A pályázat elbírálása:

A pályázatokat három tagú zsűri bírálja el.  Az eredményhirdetésre 2020. szeptember 30-án kerül sor. A pályázat győztese elnyeri a Szigetszentmiklós város legszebb előkertje/ balkonja címet, amihez emléktábla jár.

Sor kerül ezenkívül közönségdíjas pályamű választására is mindkét kategóriában, melyre 2020. szeptember 15-29. között lehet szavazni a „Szigetszentmiklós város hivatalos oldala" facebook oldalon.

Pályázati tájékoztatás:

A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást telefonon vagy email-ben, az alábbi elérhetőségeken biztosítunk.

Telefon: 06-24-505-505

Email cím: viragos@szigetszentmiklos.hu

Mellékletek:

-          Adatkezelési tájékoztató

-          Pályázati adatlap