Tájékoztató a kötelező iskolába lépéssel kapcsolatban
Media80 - 2020. 10. 22.
A Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálat szakemberei 2020. 10. 29-én 17 órai kezdettel tájékoztatást adnak az iskolába lépés új szabályaival kapcsolatban, a Városi Könyvtár és Közösségi Ház (Sárgaház) színháztermében.
Tajekoztato-a-kotelezo-iskolaba-lepessel-kapcsolatban

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet:
iskolabalepes@gmail.com
Kérdéseiket a megadott e-mail címen vagy személyesen is feltehetik.

 

A vírushelyzet nem engedi meg, hogy minden érdeklődő személyesen részt vegyen a tájékoztatón, de a gyerekek és a szülők szempontjából rendkívül fontos kérdésre való tekintettel a Buda Környéki Televízió segítségével a szülők és a szakemberek élőben követhetik a tájékoztatást a BKTV Facebook oldalán: https://www.facebook.com/budakornyekitv . Az online csatornán keresztül feltehetik a kérdéseiket, amelyet Nagy János polgármester közvetít a szakemberek felé, így az érdeklődők azonnali választ tudnak kapni.

A tájékoztatóról videófelvétel is készül, amelyet közreadunk majd az érdeklődők számára.

Így nem csupán a szigetszentmiklósi, de a környéken élő érintettek (óvodapedagógusok, szülők) is pontos információhoz juthatnak ebben a témában.

 

A részt vevő szakemberek:

 

Havaldáné Meyer Emilia, tagintézmény- vezető

Kovács- Ángyán Vera Réka, gyógypedagógus

Tellné Takács Tünde, gyógypedagógus, pszichológus

 

Kérünk minden érdeklődőt, regisztrációja során írja meg, hogy személyesen (a higiénés szabályok betartásával) vagy online kíván részt venni a tájékoztatón.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!