x Széchenyi 2020

Hatályos rendelettár >

A rendeletek közzététele a Nemzeti Jogszabálytár Önkormányzati rendelettárában, röviden: NJT-n keresztül történik (https://or.njt.hu/onkorm).

A Nemzeti Jogszabálytár egy web alapú szolgáltatás, amely jogszabályban meghatározott körben ingyenesen hozzáférhető jogszabálytár szolgáltatást biztosít számítógépen és mobiltelefonon.

A Nemzeti Jogszabálytár önkormányzati adatbázisában a megjelent űrlap kitöltésével kereshet. A keresési feltételeket az adatmezők kitöltésével tudja megadni.

A Település – Kibocsátó mezőben Szigetszentmiklóst kell kiválasztani.

A találatok megjelenítéséhez használja a Keresés gombot vagy a témakör mezőben válassza ki a megfelelő kategóriát.
Ha bejelöli a csak hatályos opciót, akkor a hatályon kívül helyezett és a még hatályba nem lépett rendeletek nem jelennek meg.
Amennyiben a hatályon kívül helyezett rendeletek (pl. korábbi időállapot szerinti rendeletek, módosító rendeletek) és a még hatályba nem lépett rendeletek között is keres, úgy a megjelent találati listában piros színnel, áthúzott szöveggel a hatályon kívül helyezett rendeletek jelennek meg, zöld színű szöveggel a hatályos rendeletek, kék színnel a hatályba még nem lépett rendeletek.
A találati listából kiválaszthatja az Ön számára szükséges jogszabályt, melynek címére kattintva eléri a rendelet szövegét. A jogszabály címe alatt feltüntetik azt az időszakot, amíg az adott jogszabály hatályos.