Hírek lista Sport

2023. szeptember 24.

Az utóbbi évek rekordnevezésével számolhatott szombaton a Szigetszentmiklósi Kajak-Kenu Egyesület (fotógaléria)

Míg tavaly és tavalyelőtt nem érte el a 100 fős létszámkorlátot a jelentkezők száma, idén 43 főt már vissza kellett utasítani. A Szabacs Kupa idei népszerűségét az is mutatja, hogy - bár tipikusan őszi verseny – a hideg és az időnként szemerkélő eső sem tartotta vissza a rajthoz állókat. A Hajókikötőtől Nagy János polgármester indította el az evezősöket, akik a Taksonyi hídig, majd vissza 7 km-es távot teljesítettek nyolc kategóriában. Az általános iskola alsó tagozatától egészen a 82 éves korúig találunk a versenyzők között, valamennyiük biztonságáról a Polgárőrség Vízi Egysége gondoskodott.

Tovabb

2023. szeptember 13.

Itt jártak az „aranyosak”

Szűcs Luca és Pusztai Liza kétszeres világbajnoki aranyérmes kardozók, valamint meglepetésvendégként a férfi kardcsapat világbajnoka, Gémesi Csanád látogatták meg tegnap a Bíró Lajos Általános Iskola diákjait.

Tovabb

2023. szeptember 1.

I. Szent Miklós Kupa (fotógaléria)

Csaknem 80 fiatal állt pályára városunk legújabb rendezvényén, az I. Szent Miklós Kupán. A Sport utcai focipályán két nap alatt hat gárda csapott össze. Négy város – Gyergyószentmiklós, Gorna Oryahovica, Törökszentmiklós és Szigetszentmiklós – U15-ös ifjai kergették a labdát, majd az eredményhirdetést megelőzően a „Fruttamax Médiaválogatott” és a „Közszereplők” barátságos meccsét láthatták a szurkolók.

Tovabb

2023. augusztus 21.

I. Szent Miklós Kupa

Az elmúlt 4 évben több új rendezvény került bevezetésre Szigetszentmiklóson, melyek kivétel nélkül nagy sikerrel zajlottak. Ilyen volt a Városi Nőnap, a Mikulás-járat, a Kis-Duna Családi Nap, a Lecsófőző fesztivál, a Sarok Kertmozi és a nyolcadikos ballagók faültetési programja.

Tovabb

2023. július 1.

Szigetszentmiklós adott otthont a Rukkel László túraversenynek.

Szigetszentmiklós adott otthont az Országos Vízitúra Bajnokság második fordulójának, a Rukkel László túraversenynek. Várakozáson felüli létszámban, több mint 120-an álltak rajthoz ma délelőtt a hajókikötőnél. 10 és 20 km-es távon indulhattak útnak az evezés szerelmesei, mindkét versenyt Nagy János polgármester indította.

Tovabb