Hírek lista Közérdekű híreink

2023. szeptember 29.

Idősek Világnapja

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata szeretettel meghívja a városban élő időseket az Idősek Világnapja alkalmából tartandó rendezvényre.

Tovabb

2023. szeptember 26.

A mustgáz veszélyei

A mustgáz veszélyeire és az ezzel kapcsolatos óvintézkedésekre hívja fel a figyelmet a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Tovabb

2023. szeptember 26.

ÁLLÁSPÁLYÁZAT- Diétás szakács (EGOMIR)

SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT EGÉSZSÉGÜGYI ÉS OKTATÁSI INTÉZMÉNYEKET MŰKÖDTETŐ IRODA pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében Diétás szakács Munkakör/feladatkör betöltésére.

Tovabb

2023. szeptember 26.

Bérlakás pályázat- KÖZÉRDEKŰ BÉRLAKÁS

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata Képviselő-testületének a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról és elidegenítéséről szóló 23/2021. (XII.09.) önkormányzati rendelete alapján (továbbiakban: Rendelet), Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatalának jegyzője közérdekű bérlakás-pályázatot ír ki önkormányzati közérdekű bérlakás bérleti jogának elnyerése céljából.

Tovabb

2023. szeptember 24.

Az utóbbi évek rekordnevezésével számolhatott szombaton a Szigetszentmiklósi Kajak-Kenu Egyesület (fotógaléria)

Míg tavaly és tavalyelőtt nem érte el a 100 fős létszámkorlátot a jelentkezők száma, idén 43 főt már vissza kellett utasítani. A Szabacs Kupa idei népszerűségét az is mutatja, hogy - bár tipikusan őszi verseny – a hideg és az időnként szemerkélő eső sem tartotta vissza a rajthoz állókat. A Hajókikötőtől Nagy János polgármester indította el az evezősöket, akik a Taksonyi hídig, majd vissza 7 km-es távot teljesítettek nyolc kategóriában. Az általános iskola alsó tagozatától egészen a 82 éves korúig találunk a versenyzők között, valamennyiük biztonságáról a Polgárőrség Vízi Egysége gondoskodott.

Tovabb

2023. szeptember 22.

Érkeznek az adószámla-értesítők - NAV közlemény

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) október végéig folyamatosan végzi az adószámla-értesítők kiküldését a magánszemély és egyéni vállalkozói ügyfeleinek. Akiknek van ügyfélkapus elérhetősége, azok a tárhelyen, akiknek nincs, azok a postaládájukban kereshetik a dokumentumot.

Tovabb