Hírek lista Közérdekű híreink

2022. május 24.

Évnyitó zarándoklat - 2022. (kerékpárral)

Idén is rendhagyó „évnyitó” zarándoklattal indul a Magyar Zarándokút, melyre az idei évben is várják az érdeklődőket, hogy csatlakozzanak a csapathoz és kísérjék el a zarándokokat a következő településig. Szigetszentmiklósról a Városi Könyvtár és Közösségi Ház elől, 2022. május 27-én pénteken 16:00-16:30 között indulnak a kerékpárosok Dabasra.

Tovabb

2022. május 18.

Településtervezési és építészeti ötletpályázat díjátadó

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata településtervezési és építészeti ötletpályázatot írt ki városunk új központjának kialakítására, amely eredményesen lezárult. Az ünnepélyes díjátadót, valamint a pályaművekből készült kiállítás megnyitóját tartották ma a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.

Tovabb

2022. május 17.

Meghívó-Hősök napja

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt 2022. május 27-én pénteken a Hősök Napja eseményre, az I. és II. világháború hősi halottainak tiszteletére rendezett megemlékezésre.

Tovabb

2022. május 17.

LED-csere program

Szigetszentmiklós csatlakozik az ingyenes LED-csere programhoz, melyre minden helyi lakos regisztrálhat, aki szeretné lecserélni háztartásában a régi, hagyományos izzókat. Érdemes részt venni a programban, hisz LED-izzók használatával a háztartások energiafelhasználása jelentősen csökkenhet. A regisztráció néhány percet vesz igénybe.

Tovabb