Hírek lista Pályázatok, támogatások

2022. szeptember 16.

SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata Képviselő-testületének a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról és elidegenítéséről szóló 23/2021. (XII.09.) önkormányzati rendelete alapján (továbbiakban: Rendelet), Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatalának jegyzője szociális bérlakás-pályázatot ír ki önkormányzati szociális bérlakás bérleti jogának elnyerése céljából.

Tovabb

2022. szeptember 1.

KÖZÉRDEKŰ BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata Képviselő-testületének a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról és elidegenítéséről szóló 23/2021. (XII.09.) önkormányzati rendelete alapján (továbbiakban: Rendelet), Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatalának jegyzője közérdekű bérlakás-pályázatot ír ki önkormányzati közérdekű bérlakás bérleti jogának elnyerése céljából.

Tovabb

2022. július 11.

Civil szervezetek támogatása

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata csaknem hatvan támogatást nyújt 2022-ben a civil szervezetek részére. A benyújtott pályázatokról július 4-én döntött a Képviselő-testület.  A támogatott szervezetek neveit és a támogatás összegeit az alábbi oldalakon olvashatják:

Tovabb

2022. június 1.

Virágos Szigetszentmiklós pályázati felhívás

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatot hirdetett Virágos Magyarország címmel, melynek célja, hogy a magyarországi lakosok bemutathassák, milyen növényekkel díszítik erkélyeiket, kertjeiket. Ehhez a kezdeményezéshez kapcsolódva, Szigetszentmiklós Város Önkormányzata is pályázatot hirdet, melyben városunk lakosai versenyezhetnek a legszebb előkert, legszebb balkon tulajdonosának címéért.

Tovabb

2022. május 30.

Arculati pályázat

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata nyílt pályázatot hirdet egyéni és szakmai alkotók, illetve alkotóközösségek számára városunk logójának megtervezésére és arculatának megújítására.

Tovabb

2022. május 2.

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata pályázatot hirdet felnőtt háziorvosi munkakör betöltésére.

Ellátandó települések száma: egy településrész. Ellátandó lakosságszám: 1401 fő, területi ellátási kötelezettséggel. A jogviszony időtartama, jellege: határozatlan idejű, teljes munkaidős, vállalkozói (egyéni/társas), vagy az egészségügyi tevékenység végzésének egyes kérdéseiről szóló 2003. évi LXXXIV. törvény szerinti jogviszony. A munkavégzés helye: Pest megye, 2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 166. szám alatti, bérelt önkormányzati orvosi rendelő.

Tovabb