photo

Buszjárat kimaradás

2021. november 30.
Közlekedés

Az elmúlt napban több lakossági panasz is érkezett hivatalunkba, hogy nem jár, illetve nem járt a 684-es buszjárat. Erről előzetesen nem kaptunk értesítést, ezért tájékoztatást kértünk a Volánbusz Zrt.-től, melyre az alábbi választ kaptuk:

A térségben egyre súlyosbodó megbetegedési statisztikákból fakadó autóbuszvezetői létszámhiány miatt a környéken úgynevezett vészforgatókönyv került bevezetésre, aminek segítségével a lehető legkisebb utassérelemmel próbáljuk a járatkimaradások okozta problémákat orvosolni. A 684-es vonal esetén ez egy járatot érint, a 7:15 órakor a Csépi útról induló járat nem közlekedik. A változásról utasainkat tájékoztattuk honlapunkon, valamint a vonal főbb megállóhelyein a mellékelt tájékoztató került elhelyezésre. A bevezetett intézkedések az idei évben korábban már elrendelésre kerültek egyszer, akkor minimális mértékű észrevétel érkezett ezzel kapcsolatban.

Figyelembe véve a megbetegedések mértékének kiszámíthatatlanságát, egyelőre nem tudunk biztosan nyilatkozni a beavatkozások visszavonásának dátumáról. Amennyiben jelentős mértékű utaspanaszt generál a kimaradó járat, társaságunk felülvizsgája a vészforgatókönyvet, azonban az további járatok közlekedésének leállítását is magával vonja.

 

Kérjük szíves megértésüket!