x Széchenyi 2020
photo

Földkábel fektetést végeznek az ELMŰ Hálózati Kft. megbízásából

2023. október 3.
Közérdekű híreink
Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az ELMŰ Hálózati Kft. megbízásából földkábel fektetést végeznek az Árnyas utca - Nyaraló utca - Ádám Jenő sétány – Hermann Ottó utca – Csemete utca nyomvonalon, a feszültségpanaszok megszüntetésének érdekében. A munkálatokat a kivitelező tájékoztatása szerint, több ütemre felosztva fogja végezni.

1. ütem: Árnyas utca bontása – helyreállítása a Csépi u. sarkától a Topolyafa u. sarkáig 10.02.– 10.15. között. Az Árnyas utca egyirányú lesz a Nyaraló utca felé.

2. ütem: Topolyafa utca – Nyaraló utca bontása – helyreállítása az Árnyas u. sarkától az Ádám Jenő sétány sarkáig 10.16. – 10.29. között. A Nyaraló utca egyirányú lesz az Ádám Jenő sétány felé.

3. ütem: Ádám Jenő sétány – Hermann O. utca – Csemete utca bontása – helyreállítása az Nyaraló u. sarkától az Iharos u. sarkáig 10.30. – 11.12. között. Az Ádám Jenő sétány egyirányú lesz a Hermann Ottó utca és a Nyaraló utca között a Nyaraló utca felé, illetve a Hermann Ottó utca az Ádám Jenő sétány felé.

A munkálatok során új ütem kivitelezését csak az előző ütem helyreállítása után kezdik meg, így a forgalomtechnikai jelzőtáblák le és felszerelése is az ütemek szerint történik.