photo

Megépült a Csónakház

2021. január 21.
Életmód, Egészségügy Projekt információk

A Csónakház megépítésével megbízott első vállalkozó sajnálatos módon a kivitelezést felszólítás és póthatáridő kitűzése ellenére sem fejezte be. Az Önkormányzat a vállalkozási szerződést felmondta, majd a projekt befejezésére új beszerzési eljárást folytatott le.  

A kivitelezés befejezésével az Észak-Csepel Szigeti Víz-és Csatornamű Nonprofit Kft. lett megbízva Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának 2020. évi Költségvetéséből történő finanszírozással.

A 2020. 12. 17-ei határidőre a műszaki átadás-átvételi eljárás akadálytalanul lezajlott. Ezt követően pedig a Vízisport telepre

2021. 01. 19-én az Önkormányzatunk a Pest Megye Kormányhivatalától a használatbavétel végleges tudomásulvételét kifogás nélkül meg is kapta.

A Csónakház akadálymentesen megközelíthető, amelyet beépített lépcső lift is támogat. Ettől a naptól kezdve a Szigetszentmiklósi Vízisport Egyesület, Víg Géza Elnök Úr vezetésével a magyar kajak-kenu sportnak ismét- amennyiben az időjárás engedi - akadálytalanul hódolhat, és nagy örömünkre, az utánpótlást még inkább kinevelheti és erősítheti, Agócs Dániel szakedző segítségével. Ezzel az Egyesület városunk hírnevét a jövőben is öregbítheti.

Kora tavasszal már az új csónakház várja a víz szerelmeseit!