photo

Megújult a Csicsergő Óvoda konyhája

2022. január 17.
Közérdekű híreink
Ma átadták a Csicsergő Óvoda felújított konyháját. A munkálatok során a főzőkonyhai- és óvodai elektromos fogyasztási mérőhelyek teljesítménybővítése, szabványosítása, a főzőkonyha és a kapcsolódó kiszolgáló helyiségek építményvillamossági felújítása, valamint a főzőkonyha szellőzőrendszerének rekonstrukciója történt.

„A lányok nyáron elviselhetetlen, olykor 50 fok feletti hőségben dolgoztak, most kaptunk egy elszívóberendezést és klímát, az összes elektromos vezetéket kicserélték, az áram erősségét is megnövelték, így az kellőképpen kiszolgálja a konyhai berendezéseket. Nemsokára használatba vehetünk egy 20 tepsis sütő-párolószekrényt, amivel gyorsabban, energiatakarékosabban és ráadásul még egészségesebb ételeket is készíthetünk. Nagyon örülünk a felújításnak, hiszen biztonságosabbá vált az épület, és hatékonyabbá, kényelmesebbé vált a konyhai munka.” – mondta el Kiss Sándorné Katalin, az óvoda élelmezési vezetője.

A felújítás önkormányzati költségvetésből, valamint „Az önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatása” című pályázaton elnyert összegből valósulhatott meg. Az átadón Jaksa-Ladányi Emma alpolgármester és Nagy János polgármester is jelen voltak.