photo

Pályázati felhívás - VIII. Bolgár paradicsomnevelő verseny Szigetszentmiklóson

2023. március 3.
Közérdekű híreink
Pályázati felhívás

Szigetszentmiklós Város Bolgár Nemzetiségi Önkormányzata „VIII. Bolgár paradicsomnevelő verseny Szigetszentmiklóson” címmel pályázatot hirdet.

A pályázat célja:
A szigetszentmiklósi bolgárkertészet történetének, a bolgár kertészeti hagyományoknak megismertetése

Pályázati feltételek:
- A pályázaton szigetszentmiklósi lakosok vehetnek részt, - háztartásonként 1 családtag - életkori korlát nélkül.
- A pályázaton a nemzetiségi önkormányzat által biztosított, bolgárkertészetből származó paradicsompalánták által hozott terméssel lehet részt venni.
- A nemzetiségi önkormányzat 1500 tő palántát biztosít, mely a nevezők között – a pályázaton részt vevők számának figyelembevételével – arányosan kerül szétosztásra.
- A helyezéseket a zsűri három kategóriában adja ki: 1. legnagyobb termés, 2. legszebb, legegészségesebb termés, 3. legízletesebb termés.
- Nevezni a felhívás melléklete szerinti „Nevezési lap” Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatalhoz (2310 Szigetszentmiklós, Kossuth L. u. 2.) történő eljuttatásával lehet személyesen, a Polgármesteri Hivatal épülete előtti postaládába helyezéssel, postai úton vagy a pasztor.viktoria@szigetszentmiklos.hu e-mail-címen. A nevezési lap ide kattintva letölthető , valamint megtalálható lesz a Kisváros című újság áprilisi számában. A nevezési laphoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató ide kattintva tölthető le.
- A nevezési határidő (a nevezési lap postára adásának legkésőbbi időpontja): 2023. április 30.
- Nevezési díj nincs.
- A palánták átvételének időpontja és helyszíne: 2023. május 6. 10-12 óra között a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti területen található Bolgár Ivókútnál. (2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.)
- A versenytermések leadásának várható időpontja és helyszíne: 2023. augusztus 14. 16-18 óra között, szintén a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti területen található Bolgár Ivókútnál. (2310 Szigetszentmiklós, Tököli út 19.) A pályázat eredményhirdetésére és a nyertes pályázók díjazására aznap, 2023. augusztus 14. napján, a „Summerfest 2023 Szigetszentmiklóson” elnevezésű rendezvény keretein belül kerül sor.

A pályázat díjazása:
Mindhárom kategóriában az I.-II.-III. helyezett díja bolgár nemzetiségi tárgyakból és termékekből álló ajándékcsomag.
Minden pályázó, aki indítja termését a versenyen – bármelyik kategóriában –, 2 belépőjegyet kap a nemzetiségi önkormányzattól a „Summerfest 2023 Szigetszentmiklóson” rendezvénysorozat Bolgár-Német Estjére.

Kérjük, hogy a továbbiakban rendszeresen figyeljék a városi honlapot, továbbá a Kisváros c. helyi újságot a pályázatban bekövetkező esetleges változások nyomon követése érdekében.

A pályázattal kapcsolatosan felvilágosítás a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatalban Pásztor Viktória ügyintézőnél (24/505-603) kérhető.

Mellékletek:
- Adatkezelési tájékoztató
- Nevezési lap