photo

Sikeresen zárult tegnap az év első véradása!

2024. január 19.
Életmód, Egészségügy Közérdekű híreink
A Szigetszentmiklós Városi Vöröskereszt Alapszervezet véradásszervezői megelégedéssel és örömmel nyugtázták, hogy a téli időszak ellenére nagyon sok véradó ellátogatott a Városi Könyvtár és Közösségi Házba január 18-án.

A várakozásokat felülmúlva többen jelentek meg, mint ahány személyt behívtak és ez esetben is voltak szép számban első véradók is. A Vöröskereszt munkatársai számolnak azzal, hogy ilyenkor a járványos időszakban, kevesebben tudnak elmenni vért adni, mint tavasszal, vagy a nyáron szervezett véradásokra. Ezért is szerették volna hálájukat, köszönetüket kifejezni egy kis kedves gesztussal: meleg teával, süteménnyel, farsangi fánkkal várták azokat a hősöket, akik önzetlenül, nagy szeretettel adják másokért vérüket. Mert aki vért ad, életet ment! Köszönjük minden véradó nemes cselekedetét!

A véradók mellett köszönet illeti az önkénteseket is! Felbecsülhetetlen munkájuk, hiszen erre az alkalomra is nagy szeretettel sütötték a fánkokat, főztek meleg teát, segítettek egész nap, hogy sikeresen záruljon az esemény.