photo

Szigetszentmiklósi kézilabda

2022. november 28.
Sport
Az idei advent első vasárnapján, 2022.11.27-én az SZKSK csarnokban ismét közös rendezvényként, a Szigetszentmiklós Női Kézilabda Sport Egyesület és a Szigetszentmiklósi Kézilabda Sport Kör -lassan szokássá váló- egymást követő időpontokban játszották a hazai felnőtt bajnoki mérkőzéseiket.

A szurkolókat gőzölgő tea, forralt bor és frissen sült kürtöskalács várta, valamint a legkisebbek részére ingyenes arcfestéssel készültek a szervezők.
A remek mérkőzésekre közel 600 néző látogatott el az SZKSK Sportcsarnokába, ahol a sport szeretetével együtt ünnepelték Advent első vasárnapját. A félidőkben a Klassz-X Sport Egyesület tanítványai látványos táncbemutatókkal fokozták a nézők hangulatát.

Az NBII-es női csapat az SZNKSE a Csepel DSE csapata ellen lépett pályára, amely 38:32-es hazai győzelemmel zárult, majd a női meccs után egy NBI/B-s férfi mérkőzés következett.

Az SZKSK felnőtt NBI/B-s csapata az Ózdi KC ellen remekelt és 34:30-as végeredménnyel egy újabb szigetszentmiklósi győzelemmel zárta le az ünnepi estét!

Következő közös hazai mérkőzések 2022. december 10-én, 16:00 és 18:00 órakor lesznek az SZKSK Sportcsarnokban.

Hajrá Szigetszentmiklós!
Fotók: SZKSK