photo

Tájékoztató a Polgármesteri Hivatalt érintő járványügyi intézkedésekről

2020. november 16.
Közérdekű híreink

1.            A Hivatal épületeibe való belépéskor mindenki számára kötelező a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata.

2.            A látogatók kötelesek maszkot viselni.

3.            A Hivatal ügyfélirányítója érintkezés nélküli lázmérővel jogosult a látogatók testhőmérsékletének mérésére. Amennyiben 37 foknál magasabb hőmérsékletet tapasztal, a látogató az ügyféltérbe nem léphet be.

4.            A Hivatal tanácskozótermeiben tartandó tanácskozásokon a legalább másfél méteres védőtávolságot minden lehetséges esetben be kell tartani. A főépület földszinti tanácskozótermében egyidőben legfeljebb 65 fő tartózkodhat.

5.            A Képviselő-testület ülésein a foglalkoztatottak közül, a jegyzőn és aljegyzőn túl, kizárólag az osztályvezetők, kabinetvezetők, a jegyzőkönyvvezető, és azon irodavezetők vehetnek részt, akiknek az előterjesztése az ülés napirendjén szerepel, valamint azok, akiknek részvételét a polgármester igényli.

6.            A Hivatal személyes ügyfélfogadása alatt egy légtérben az ügyintézőn kívül egy ügyfél - amennyiben az ügyfél hozzátartozóval, kísérővel érkezik, legfeljebb három fő - tartózkodhat. A legalább másfél méteres védőtávolság betartását lehetőség szerint biztosítani kell.

7.            Az anyakönyvvezető a házasságkötéseket a Szigetszentmiklós, Kossuth L. utca 2. szám alatti épület tanácskozótermében tartja meg azzal, hogy a szertartáson legfeljebb 60 vendég vehet részt, a legalább másfél méteres védőtávolság betartásával.

 

Jelen utasítás 2020. szeptember 9. napján lép hatályba és visszavonásig érvényes.