photo

TeSzedd Szigetszentmiklós - 2022

2022. május 5.
Környezetvédelem
Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatalának munkatársai és városunk lakói idén is csatlakoztak a TeSzedd Önkéntesen a Tiszta Magyarországért elnevezésű országos akcióhoz.
Városunk négy pontján, a Tűzoltó öbölben, a Gát utcai kiserdőben, a Barázda úton, valamint a Csepeli úton próbálták összegyűjteni az eldobált, illetve az illegálisan lerakott hulladékot. Csakúgy, mint az előző években sajnos idén is rengeteg szemét gyűlt össze. Önkénteseink sok egyéb mellett, találtak például kerékpárt, karácsonyfát, televíziót, de komplett konyhafelszerelést is.
A gyűjtőpontokon összegyűlt több konténernyi szemetet az ARIES Nkft. munkatársai szállítják el.
Ismételten felhívjuk a lakosok figyelmet, hogy vegyék igénybe a térítésmentes lomtalanítási akciókat, köztük a házhoz menő lomtalanítás lehetőségét (http://arieskft.hu/content/hu/hazhoz-meno-lomtalanitas) , kövessék oldalainkat a legfrissebb információkért, és kérjük, ha tehetik, tájékoztassák ezekről ismerőseiket is.
Legközelebb május 7-én, szombaton 8 és 12 óra között, a József Attila Általános Iskola mellett adhatják le elektronikai hulladékaikat.