photo

Új díjakat zsebeltek be a gyerekek a Pitypang Tehetségműhelyben.

2023. március 13.
Közérdekű híreink
A Szigetszentmiklósi Pitypang Óvoda növendékei a közelmúltban több pályázaton értek el sikereket:
• A Pagony Kiadó „Csináljunk Papírszínházat” című rajzpályázatán a Belicza Bercel, Mák Merse, Rózsa Noémi, Tóth Jázmin és Varga Emese alkotta csapat 1. helyezett lett. A versenyben Vadadi Adrienn Szüreti mulatság c. meséjét kellett feldolgozni. A nyereményt személyesen az írónő hozta el az oviba.

• A „Tehetsz méh többet” programban Tóth Jázmin és Fábián Gergely országos fődíjat nyertek, mellyel a Nektár zenekar koncertjét, Szabó Zsófi színművésznő mesés látogatását és 10 kg virágmézet szereztek.

• A szorgalmas munka a Karolina Rajzos Mesék pályázaton is meghozta gyümölcsét, Varga Réka Farsangi nyúl c. alkotása 1. helyet kapott.

• A Gofrim által meghirdetett karácsonyi rajzpályázaton sikeresen szerepeltek a nagyok mellett a legkisebbek is: Tóth Jázmin első, Cserháti-Váczi Anna második, Szegfű Vince harmadik helyezést ért el.

• Az „Ágnes mesél - Téli erdő” c. rajzpályázaton Palásthy Ágnes írónő különdíjjal jutalmazta a tehetségműhelyes gyermekek munkáit.

Az apróságok részt vettek a Talented Children által kiírt Micimackó rajzpályázaton, a „Zászlók, ha lengenek” c. versenyen, ötletesebbnél ötletesebb munkákat készítettek a National Geographic Magyarország által kiírt „Keltsd életre saját dinoszauruszodat!” c. pályázatra, és természetesen a szigetszentmiklósi Adventi rajzpályázaton is képviselték intézményüket a Pitypang Óvoda gyermekei.

Gratulálunk sikereikhez!