photo

Újra együtt

2021. november 17.
Kultúra

Ma délelőtt újra együtt volt a Lila Akác Nyugdíjas Klub. Az év utolsó találkozója igazán remek hangulatban telt a jól összeszokott társaságnak, több fellépő is szórakoztatta a Városi Könyvtár és Közösségi Házba látogatókat. A műsorban fellépett a Csillag Születik Énekiskola növendéke Tiszinger Mira, utána következett egy halásztelki klubtag, aki prózában adta elő a népszerű Anna and the Barbies jól ismert nótáját Márti dalát, majd a szigethalmi Erzsike és a Vidám Romák teremtettek fergeteges hangulatot. A mulatás után Bátkiné Erzsike magyarázta el előadásában, hogy mitől magyar a magyar.

Nagy János polgármester Sütő András gondolataival köszöntötte a nyugdíjasokat, majd felkonferálta Heller Tamás színész-előadóművészt, kinek meghívásáról ő maga gondoskodott. A műsorszámot ajándéknak szánta a Lila Akác nyugdíjasainak. Humorból és nevetésből nem volt hiány, hiszen a művész úr olyan remek színészeket idézett meg a színpadon, mint Latabár Kálmán, vagy Keller Dezső. Műsorában hallhattunk paródiákat, vicceket, illetve általa írt dallamok is felcsendültek. Végül Keller Tamás művész úr is meglepetésben részesült, a holnapután születésnapját ünneplő színészt a színpadon köszöntötte polgármester úr. A mai rendezvényen Jaksa-Ladányi Emma alpolgármester is részt vett.

A Lila Akác Nyugdíjas Klub következő találkozója előre láthatóan már csak jövőre lesz, bízunk benne, hogy akkor már azok is el tudnak jönni, akik ma a járvány miatt nem tudtak részt venni az összejövetelen.