photo

Vigyázat, csalók járják a várost!

2023. szeptember 6.
Közérdekű híreink
Tisztelt Szigetszentmiklósiak!
Polgármester úr az alábbi posztjában csalókra hívja fel a figyelmet. Kérjük, olvassák el, osszák meg ismerőseikkel, legyenek óvatosak!

"Tudomásomra jutott, hogy több lakónál próbálkoztak ismeretlenek, akik becsengetnek a házakhoz és azt állítják, hogy útépítést végeznek önkormányzati megbízásból, ha igény van rá, féláron építenek kapubeállót a maradék anyagból. Sajnos már sikerült megkárosítaniuk gyanútlan ingatlantulajdonost, mert az elkészített munka silány, rendkívül rossz minőségű lett.
Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy
AZ ÁLTALUNK MEGBÍZOTT ÚTÉPÍTŐ CÉG KIZÁRÓLAG AZ ÖNKORMÁNYZATI UTAK ASZFALTOZÁSÁT VÉGZI, NEM VÁLLAL EGYÉB MUNKÁT AZ UTCÁKBAN!
Jelenleg az idei évre megszavazott 27 utca burkolása zajlik, tudomásom szerint ezek közül már 4 helyszínen (Éden, Gomba, Bóbitás és Hajnal utca) jártak a csalók, de olyan utcákban is feltűntek, ahol nem zajlik útépítés.
Egy esetben feljelentés is történt, ugyanis a Hajnal utcában autójukkal megrongáltak egy kerítést. Információim szerint az autó egy kék színű, dobozos kisteherautó.
Arra kérek mindenkit, legyenek óvatosak, és osszák meg ezt az információt minél több lakótársukkal!"

A polgármester úr eredeti posztját ide kattintva tudják megtekinteni.