photo

Virágos Szigetszentmiklós pályázati felhívás

2022. június 1.

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatot hirdetett Virágos Magyarország címmel, melynek célja, hogy a magyarországi lakosok bemutathassák, milyen növényekkel díszítik erkélyeiket, kertjeiket. Ehhez a kezdeményezéshez kapcsolódva, Szigetszentmiklós Város Önkormányzata is pályázatot hirdet, melyben városunk lakosai versenyezhetnek a legszebb előkert, legszebb balkon tulajdonosának címéért.
A pályázatról: A pályázaton kizárólag szigetszentmiklósi lakosok, Szigetszentmiklós közigazgatási határán belüli ingatlanokkal indulhatnak. A résztvevők két kategóriában a legszebb előkert, illetve legszebb balkon címért versenyezhetnek. Pályázni az utcáról készült balkonkertet vagy előkertet bemutató fotóval lehet, melyen csak a pályázat tárgyát képző előkert, vagy balkon szerepel, személyek nélkül.
A pályázat benyújtása: A pályázatokat elektronikus úton a viragos@szigetszentmiklos.hu email címre lehet benyújtani, 2022. július 15-éig.

Pályázatnak tartalmaznia kell: a pályázati adatlapot, valamint a balkonról, előkertről készült, lehetőség szerint minimum 2 Megapixel felbontású fényképet/fényképeket.
A pályázat elbírálása: A pályázatokat három tagú zsűri bírálja el. Az eredményhirdetésre 2022. szeptember 30-án kerül sor. A pályázat győztese elnyeri a Szigetszentmiklós város legszebb előkertje/ balkonja címet, amihez emléktábla jár. Sor kerül ezenkívül közönségdíjas pályamű választására is mindkét kategóriában, melyre 2022. szeptember 15-29. között lehet szavazni a „Szigetszentmiklós város hivatalos oldala” facebook oldalon.
Pályázati tájékoztatás: A pályázattal kapcsolatban felvilágosítást telefonon vagy email-ben, az alábbi elérhetőségeken biztosítunk. Telefon: 06-24-505-580 Email cím: viragos@szigetszentmiklos.hu Pályázati adatlapot és az adatkezelési tájékoztatót az alábbi linken érik el:
Pályázati adatlap
Adatkezelési tájékoztató