photo

Ajánlattételi felhívás -Járművek elszállítása, azok tárolása

2021. április 16.
- A balesetet elszenvedett vagy egyéb okból ronccsá vált,
- Érvénytelen hatósági jelzéssel ellátott vagy hatósági jelzéssel nem rendelkező,
- A közterületen szabálytalanul vagy közterület-használati engedély nélkül tárolt,
üzemképtelen
járművek elszállítására, azok tárolására.
Ajánlatkérő a nyertes Ajánlattevővel Szigetszentmiklós Város közigazgatási területéről járművek elszállítása, azok tárolása feladat ellátására vonatkozóan határozatlan időre vállalkozási szerződést kíván kötni alábbiak szerint:


Ajánlattételi, szerződéses feltételek:

Az ajánlattevőnek az alábbiakat kell szerződésben vállalnia:

- Ajánlattevő vállalja, hogy rendelkezik a jelen felhívásban rögzített feladatok ellátására jogosító, veszélyes hulladék telephelyi gyűjtésére és előkezelésére, valamint nem veszélyes hulladék telephelyi hasznosítására hatósági engedélyekkel, a feladat ellátásához szükséges infrastruktúrával [ideértve a járművek tárolására szolgáló telephelyet is], műszaki felszereltséggel, valamint teljes körű felelősségbiztosítással.
- Ajánlattevő vállalja, hogy a járművet - a közterület -felügyelő jelenlétében - a megrendelést követő 3 munkanapon belül saját költségén az őrzött telephelyére szállítja, ott hat hónap tárolási ideig tárolja. Gondoskodik továbbá az azokban maradt, jegyzőkönyvbe vett valamennyi dolog őrzéséről is.
- Ajánlattevő vállalja, hogy az általa elszállított járművekkel kapcsolatos tájékoztatásról folyamatos ügyeleti szolgálat keretében gondoskodik.
- Amennyiben a hat hónap tárolási időt követően Ajánlatkérő a jármű egyéb hasznosítási módjáról úgy határoz, hogy azt hulladékként átadja az - ---- Ajánlattevő részére, a megsemmisítéssel és a bontási átvételi igazolással járó egyéb költség Ajánlattevőt terheli.
- Ajánlattevő ajánlata benyújtásával a járművek elszállítása, tárolása feladatra vonatkozóan a jogszabályban előírtakat vállalja.
- Ajánlattevő a járművek elszállításához, egyéb ezzel kapcsolatos tevékenységekhez kapcsolódó kötelezettség teljesítéséhez a munkavégzés zavartalan működésének lebonyolítása érdekében alvállalkozó igénybevételére jogosult.


Kérem, hogy a jelen felhívásban meghatározott feltételek elfogadásáról/tudomásul vételéről, valamint a felsorolásban szereplő a szerződéses feltételek elfogadásáról az ajánlatában nyilatkozni szíveskedjen. Szerződéskötés esetén a fentiek a szerződés elválaszthatatlan részét képezik.



Kérjük, ajánlatát az alábbi szerint megadni szíveskedjen:

  Nettó ár ÁFA tartalma Ft-ban kifejezve
1 személygépkocsi telephelyre történő elszállításának díja    
Egy személygépkocsi napi tárolása és őrzése    
Egy személygépkocsi telephelyre történő elszállításának és 6 havi tárolásának és őrzésének díja    

Ajánlattételhez csatolandó nyilatkozatok:

Kérem, hogy szíveskedjen ajánlata

- benyújtásával egyidejűleg megküldeni a köztartozásmentességéről szóló nyilatkozatát, amennyiben nem szerepel a NAV köztartozásmentes adózói adatbázisában,
- benyújtásával egyidejűleg az ajánlatot aláíró személy hiteles cégaláírási nyilatkozatát (a közjegyzői aláírás-hitelesítéssel ellátott címpéldány), illetve az ügyvéd vagy kamarai jogtanácsos által ellenjegyzett aláírás-mintáját egyszerű másolatban benyújtani,
- részeként nyilatkozatot benyújtani az ajánlati kötöttségének idejére vonatkozóan, mely nem lehet kevesebb, mint 30 nap,
- részeként nyilatkozatot benyújtani arról, hogy hogy az ajánlattételi felhívásban foglalt valamennyi feltételt megismerte, megértette és azokat feltétel nélkül elfogadja a szerződéskötés alapjául, ajánlatukat annak tudomásulvételével nyújtotta be,
részeként nyilatkozatot benyújtani, hogy nem áll végelszámolás, csődeljárás vagy felszámolási eljárás alatt, vagy más hasonló eljárás nincs folyamatban ellene; rendezett munkaügyi kapcsolatokkal rendelkezik, továbbá tárgyi beszerzési eljárás tárgyát képező munka elvégzéséhez szükséges jogosultsággal, tevékenységi körrel is rendelkezik és a szerződés időtartama alatt ezeknek a hatályát fenntartja.

A nyilatkozatokat az alábbi linkről tölthetik le: