Pályázat Rekreációs üdülés igénybevételére
Media - 2019. 04. 16.
Palyazat-Rekreacios-udules-igenybevetelere

Szigetszentmiklós Egészséges Városért Közalapítvány 2019. évben pályázatot hirdet a szigetszentmiklósi szociálisan rászoruló nyugdíjasok rekreációs üdültetésére.

Elsőbbséget élveznek azok a szociálisan rászoruló nyugdíjasok, akik még nem vettek részt támogatott gyógyüdültetésben!

A gyógyüdülés ideje: 2019. szeptember 8-13.

A gyógyüdülés helye: Hajnal Hotel (3400 Mezőkövesd, Hajnal u. 2., a Gyógyfürdő közvetlen közelében).

A támogatott gyógyüdülés tartalmazza: 5 éjszaka szállás, svédasztalos reggeli ellátás díját, egy alkalommal svédasztalos vacsora, az idegenforgalmi adó és az utazás költségeit.

Utazás módja: egyénileg, vagy az Alapítvány által bérelt busszal csoportosan, vagy egyénileg saját költségen. Csoportos utazás esetén a busz a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal 2310 Szigetszentmiklós, Kossuth L. u. 2. szám alól indul, és ide is érkezik vissza. Az utazás módjáról a jelentkezési lapon kell nyilatkozni.

Figyelem! A gyógyfürdő használatát előzetesen egyeztesse háziorvosával! Célszerű beutalót kérni rögtön a reumatológiára, ahol kiírhatják a megfelelő kezeléseket, így az un. "babás"-lappal érkezőknek nem kell a gyógyfürdőben az orvosnál sorban állni, csak időpontokat kell kérni a kezelésekre.

Jelentkezési határidő: 2019. július 29.

Jelentkezési lap letölthető IDE kattintva és átvehető a Polgármesteri Hivatalban.

Jelentkezni a jelentkezési lappal, a Polgármesteri Hivatal Népjóléti Irodáján (2310 Szigetszentmiklós, Kossuth L. u. 9.) félfogadási időben (Hétfő: 13-18, Szerda: 8-12, 13-16, Péntek: 8-12 óra között) lehet.

Szigetszentmiklós Egészséges Városért

Közalapítvány kuratóriuma

 

Kövesse híreinket az alábbi linkre kattintva Facebook oldalunkon is!

-> Szigetszentmiklós város hivatalos oldala