Tájékoztatás nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtéséről
Media - 2019. 05. 02.
Tajekoztatas-nem-kozmuvel-osszegyujtott-haztartasi-szennyviz-begyujteserol

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény 44/B. §-a alapján, az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlanán keletkező, közüzemi csatornahálózatba nem vezetett háztartási szennyvizet gyűjteni, továbbá az annak begyűjtésére feljogosított közszolgáltatónak átadni.

Szigetszentmiklós városban kijelölt kizárólagos közszolgáltató az "AD" Szolgáltató Kft. - képviselője: Békefi Jánosné, tel.: 06/20-980-9133 - (2310 Szigetszentmiklós, Dr. Varga L. u. 42.), amely az ingatlantulajdonos bejelentésétől számított 72 órán belül köteles a kért szolgáltatást elvégezni.

Felhívjuk minden érintett figyelmét, hogy a közműves szennyvízbekötéssel nem rendelkező ingatlanok esetében, évente legalább egy alkalommal kötelező a szennyvízszippantást elvégeztetni. A kötelezettség teljesítését a Polgármesteri Hivatal ütemezetten ellenőrzi, elmulasztása esetén közszolgáltatási bírság kiszabása kezdeményezhető. További információval a Polgármesteri Hivatal munkatársai a 06-24-505-529-es telefonszámon állnak szíves rendelkezésükre.

Polgármesteri Hivatal

 

Kövesse híreinket az alábbi linkre kattintva Facebook oldalunkon is!

-> Szigetszentmiklós város hivatalos oldala