Nemcsak Jazz Klub - Nyáresti dupla koncert
Media - 2019. 05. 27.
Nemcsak-Jazz-Klub--Nyaresti-dupla-koncert

Patché

A különleges hangulatú duó olykor akusztikus világot tár elénk vagy épp elektronikus, progresszív zenei megoldásokkal dolgozik saját dalain belül. Muzsikájuk hidat képez a pop, jazz, chill-out stílusok között. 2016 telén jelent meg első nagylemezük Szívhang címmel, a Hunnia Records gondozásában.

Pákai Petra-ének Cséry Zoltán-billentyűs hangszerek (effektek)

Windsingers: Jazzevolution

A Windsingers acappella együttes 2011-es alakulása óta számtalan koncert és fesztivál rendszeres vendége mind a hazai, mind a külföldi színpadokon. A csapat sokszínű jazz és pop repertoárja egyedi hangzású saját szerzeményeket és feldolgozásokat tartalmaz, tele humorral, jókedvvel és meglepetésekkel. A magyar acappella meghatározó alakjaként, a Windsingers számos nemzetközi és hazai versenyen ért el kiemelkedő eredményeket.

2018 februárjában Jazz evolution műsorukkal megnyerték a MÜPA által rendezett Jazz Showcase fődíját és közönségdíját is. A 2018-as Lipcsei Nemzetközi A Cappellaversenyen elnyerték a zsűri által kiosztott legjobb díjat. Ugyanebben az évben a Grazban megrendezett Vokal Total Nemzetközi A Cappellaverseny jazz kategóriájában 2. helyezést, Arany Diplomát, valamint a legjobb hangszerelés és előadás különdíját nyerték meg.

Tagok: Fedor Zsófia - szoprán, Vers Dóra - szoprán, Törőcsik Hanna - alt, Nagy-György Márton -tenor, Magyaróvári Viktor - basszus

Jegyár: 2000.- Ft/felnőtt, 1.400.- Ft/diák, nyugdíjas

Helyszín: Garden Café, Szigetszentmiklós Rév sor 94.

Felelős: Szegedi Zsuzsa

 

 

Kövesse híreinket az alábbi linkre kattintva Facebook oldalunkon is!

-> Szigetszentmiklós város hivatalos oldala