M0 Déli Ág II. Konzorcium Látogató Központ
szszm - 2012. 02. 16.
Az M0 útgyűrű Déli szektor M6 autópálya – 51. sz. főút (12+140+23+200 km sz.) közötti szakaszának építése iránt érdeklődők számára rendelkezésre áll a beruházás látogató központja a vállalkozói konzorcium telephelyéül szolgáló irodaház földszintjén.
M0-Deli-Ag-II-Konzorcium-Latogato-Kozpont

Címe: 1214 Budapest, II. Rákóczi Ferenc u. 277.

Megközelíthető: gépkocsival (parkolási lehetőség van), tömegközlekedéssel a Csepeli HÉV végállomásától a 38 és 138 BKV. autóbuszokkal a „Hárosi iskola" megállóig utazva.

A látogató központ főként az építési szakágak iránt érdeklődők számára ad lehetőséget a projekt megismerésére. A munkák előrehaladását szemléltető fotókat, ill. az építő konzorciumban résztvevő vállalkozók tevékenységét mutatjuk be tablókon és vetített képes előadásokon.

Nyitva tartás hétköznapokon - szerda kivételével - 9-16 óráig.

Csoportokat várunk, előzetes bejelentkezés alapján, egyeztetett időpontban. Egyéni látogatókat is fogadunk, számukra hétfőnként du. 2 és péntekenként de. 10 órakor biztosítunk lehetőséget a bemutatónk és a munkaterület megtekintésére, spontán alakuló csoportokban, de az előzetes bejelentkezésre ez esetben is szükség van. A látogató központ ugyanis az építési területtől min. 3 km-re található, innen közvetlenül nem látható az építés helyszíne, ezért az érdeklődőkkel a bejelentkezéskor egyeztetjük a megközelítés módját is.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a munkaterületre csak felnőttek (16 év felettiek) léphetnek be, védőfelszerelésben, megfelelő ruházatban és cipőben, önmaguk épségéért felelősséget vállalva és a balesetvédelmi szabályokat betartva. A látogatás díjtalan.

A bejelentkezés/egyeztetés történhet telefonon: 06 1 577 10 30

és e-mailben: latogatokozpont@mail.datanet.hu

Tóth Klára látogató központ vezető

Mobil: 06 20 930 85 47

Honlap: www.a-hid.hu