Hírek lista

2021. december 6.

MEGVAN AZ ELSŐ HAZAI GYŐZELEM!

A Mikulás meglepte a lányokat, ők pedig egy hatalmas ajándékot adtak neki! A BKG-PRIMA Szigetszentmiklós első NB1A-csoportos hazai győzelmét! Bár a BEAC a záró játékrészben hatalmasat hajrázott, a Kosok addigra már behozhatatlan előnyre tettek szert! Köszönjük ismét fantasztikus közönségünknek, hogy majd 400-an látogattak ki, és reméljük maradandó sportélménnyel gazdagodtak! HAJRÁ KOSOK! Legjobb dobók: Campisano (23 pont), Davis (10 pont, 10 lepattanó), Angyal (9 pont, 5 lepattanó, 6 gólpassz)

Tovabb

2021. december 3.

Segíteni jó!

A Rotary Club Szigetszentmiklós-Dunaharaszti a Szigetszentmiklósi Családsegítő Szolgálattal együtt éppen most gyűjti - este 7-ig - a tartós élelmiszereket, tisztálkodó szereket, tisztítószereket a Sárgaház parkolójában! Holnap- tehát december 4-én szombaton - délelőtt is kint lesznek és várják az adományokat a rászoruló családoknak! Menjünk el minél többen és tegyünk hozzá egy kicsit, hogy sokaknak legyen még szebb a Karácsonya!

Tovabb

2021. december 3.

Tájékoztató covid oltási szándékról

Tisztelt Szülők! A gyermekorvosok kérésére az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket: 5-11 éves gyermekek házi gyermekorvosi rendelőben történő Covid 19 oltási szándékát háziorvosuk felé e-mail-ben név, taj szám, telefonszám megadásával legkésőbb 2021. december 6. éjfélig jelezzék!

Tovabb