Hírek lista Közérdekű híreink

2023. június 6.

SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata Képviselő-testületének a lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról és elidegenítéséről szóló 23/2021. (XII.09.) önkormányzati rendelete alapján (továbbiakban: Rendelet), Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatalának jegyzője szociális bérlakás-pályázatot ír ki önkormányzati szociális bérlakás bérleti jogának elnyerése céljából.

Tovabb

2023. június 6.

Nemzeti Összetartozás Napja 2023. június 4. (videó és fotógaléria)

2010 óta június 4-én ünnepeljük a Nemzeti Összetartozás Napját. Az idei megemlékezésen Nagy János polgármester és Len Emil Balázs, Gyergyószentmiklós alpolgármestere is kiemelte beszédében, hogy annak ellenére, hogy a békediktátum szétszakította országunkat, a magyarok, határokon innen és túl is összetartoznak, a magyar nemzetnek össze kell fognia, bármilyen akadályt gördít is elénk a sors.

Tovabb

2023. június 5.

Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal telefonközpont cseréjével kapcsolatban

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2023. június 8-án, csütörtökön 12.00 órától várhatóan 14 óráig a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal telefonon nem lesz elérhető a telefonközpont cseréje miatt. Ezt követően, körülbelül 15.00 óráig az új szolgáltatások beállítása és tesztelése zajlik, így kiesések előfordulhatnak. Ügyfeleink megkereséseit az e-mailes és faxos elérhetőségeinken folyamatosan fogadjuk. Megértésüket köszönjük!

Tovabb

2023. május 31.

Új életmentő eszközöket kapott a Szigetszentmiklósi Mentőállomás

A többi között égési kötszerek, lélegeztető maszkok, pulzoximéter, vérnyomásmérő, intubáláshoz és artériás vérzéshez szükséges eszközök, és az oktatásban, gyakorlásban elengedhetetlen gyermek ambubaba gazdagítja az állományt, illetve pótolja a hétköznapi fogyóeszközöket és elhasználódott műszereket. A sürgősségi egészségügyi felszerelés értéke meghaladja a három millió forintot, az összeg egyharmadát önkormányzatunk biztosította.

Tovabb

2023. május 28.

Hősök napja 2023. (fotógaléria)

„Nem ünnepelni gyűltünk össze és nem siratni. Nincs mit ünnepelni. Előttünk sírkő áll, amely több mint 500.000 elesett magyar hős emlékét örökíti meg. És ez az emlék tőlünk, az élőktől, számon kéri az őseinktől örökölt hazát, melyért ők az életüket áldozták és amelyről míg nekik számot adni nem tudunk, ünnepnapot ülnünk nem lehet.”

Tovabb