Hírek lista Közérdekű híreink

2024. június 12.

Szünidei gyermekétkeztetés

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény szabályozza a szünidei gyermekétkezetést, mint természetbeni ellátást. Szünidei gyermekétkeztetés keretében a déli meleg főétkezést a szülő / törvényes képviselő kérelmére minden települési önkormányzat köteles biztosítani a hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére.

Tovabb

2024. június 11.

Forgalomkorlátozás!

Az ELMŰ Hálózati Kft. megbízásából földkábel fektetést végeznek a Dunaharaszti utcánál a Horgász utca irányába. A kivitelezés során a Hév aluljáró 2024. június 13-tól (csütörtök) lezárásra kerül!

Tovabb

2024. június 10.

Önkormányzati választás 2024.

A valasztas.hu adatai szerint Szigetszentmiklóson a szavazóköri névjegyzékben szereplő, összesen 31 548 választópolgár közül 17 433-an (55,26%) adták le voksukat a tegnapi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament magyar tagjainak választásán.

Tovabb

2024. június 10.

Ezüstérem a Fradi SuLigán

Csütörtökön befejeződött a Fradi SuLiga, melyen a József Attila Általános Iskola 6/c, 7/a, 8/a, 8/c és 8/g diákjai képviselték városunkat, Zöld-Sasok néven. Az országos versenyen idén 2. alkalommal vettek részt, melynek része nemcsak a foci, hanem a jócselekedetek, a fair play és a ferencvárosi mérkőzésekre járások. Ezek adták össze a pontszámokat, amiért a gyerekek egész évben keményen megdolgoztak.

Tovabb

2024. június 8.

Tisztelt Választópolgárok!

Egyes választókerületi, szavazóköri határok módosításra kerültek – hívja fel a figyelmet ismételten dr. Szilágyi Anita, a Helyi Választási Iroda vezetője a holnapi választásokkal kapcsolatban.

Tovabb