Hírek lista Közérdekű híreink

2021. december 3.

Segíteni jó!

A Rotary Club Szigetszentmiklós-Dunaharaszti a Szigetszentmiklósi Családsegítő Szolgálattal együtt éppen most gyűjti - este 7-ig - a tartós élelmiszereket, tisztálkodó szereket, tisztítószereket a Sárgaház parkolójában! Holnap- tehát december 4-én szombaton - délelőtt is kint lesznek és várják az adományokat a rászoruló családoknak! Menjünk el minél többen és tegyünk hozzá egy kicsit, hogy sokaknak legyen még szebb a Karácsonya!

Tovabb

2021. november 29.

Internet tudatosan

Kérjük Önöket, hogy fogadják meg az ORFK Bűnmegelőzési Osztálya által készített fontos internetbiztonsági tanácsot. További aktuális tartalmakért ( tanácsokért, felhívásokért) kövessék az Internet tudatosan – online is biztonságban Facebook oldalt, amelyet az alábbi hivatkozáson érnek el: https://www.facebook.com/internettudatosan

Tovabb

2021. november 27.

A Véradók napja alkalmából tartott köszöntést a Magyar Vöröskereszt

A Véradók napja alkalmából tartott köszöntést a Magyar Vöröskereszt Szigetszentmiklósi Alapszervezete a Városi Könyvtár és Közösségi Házban. A közös ünneplésen részt vett Nagy János polgármester is, aki beszédében a véradás fontosságára hívta fel a figyelmet, valamint köszönetet mondott az életmentő véradóknak.

Tovabb