Hírek lista Sport

2024. június 10.

Ezüstérem a Fradi SuLigán

Csütörtökön befejeződött a Fradi SuLiga, melyen a József Attila Általános Iskola 6/c, 7/a, 8/a, 8/c és 8/g diákjai képviselték városunkat, Zöld-Sasok néven. Az országos versenyen idén 2. alkalommal vettek részt, melynek része nemcsak a foci, hanem a jócselekedetek, a fair play és a ferencvárosi mérkőzésekre járások. Ezek adták össze a pontszámokat, amiért a gyerekek egész évben keményen megdolgoztak.

Tovabb

2024. június 4.

Immár 10. alkalommal rendezték meg a „Sporttal a drog ellen” találkozót a Kéktó Szabadidőparkban.

Az ötletgazda Keszi Zoltán küzdősport edző Tóth Attilával, a Miklósi Sasok Thai-box SE vezetőjével június első szombatján közel 70 egyesületet várt a drogprevenciós programokra, azonban az időjárás közbeszólt: „Rendhagyó módon sportpiknikkel egybekötött, egész napos műsor volt a célunk 24 sportág bevonásával, de sajnos az esős idő miatt az egyesületek sorban mondták le a megjelenést.” – összegezte Tóth Attila, aki hozzátette, hogy hálásan köszöni a „keménymag” kitartását.

Tovabb

2024. április 23.

A Diák Vívóegylet Szigetszentmiklóson rendezte a „III. Magyar Kupa Felnőtt Válogató, valamint az V. Serdülő és II. Vitéz Férfi-Női Kard GKK Reménység Körversenyt”.

A Diák Vívóegylet Szigetszentmiklóson rendezte a „III. Magyar Kupa Felnőtt Válogató, valamint az V. Serdülő és II. Vitéz Férfi-Női Kard GKK Reménység Körversenyt”. (A GKK rövidítés Gerevich Aladár, Kovács Pál és Kárpáti Rudolf olimpiai bajnok vívók vezetékneveinek kezdőbetűit jelenti.)

Tovabb

2024. február 7.

Aranyérmes szigetszentmiklósi lányok

Aranyérmet nyert a magyar 3x3-as lány jégkorong-válogatott a IV. téli ifjúsági olimpiai játékokon, melyet 2024.január 19. és február 1. között rendeztek a dél-koreai Kangvon tartományban.

Tovabb