x Széchenyi 2020

Hírek lista Sport

2024. július 2.

Berci bajnok lett az USA-ban!

A szigetszentmiklósi Bagdány Albert az Ohio-ban rendezett Summer Nationals Fencing 2024 versenyén 424 junior induló közül nyert aranyérmet egyéniben. Az Egyesült Államok legnívósabb vívóbajnoksága Berci számára „az eddigi legnagyobb volt, reggel még nem is számított ilyen eredményre, és csodálatos érzésként éli meg a győzelmet” – mondta el az usafencing Instagram oldalon.

Tovabb

2024. június 10.

Ezüstérem a Fradi SuLigán

Csütörtökön befejeződött a Fradi SuLiga, melyen a József Attila Általános Iskola 6/c, 7/a, 8/a, 8/c és 8/g diákjai képviselték városunkat, Zöld-Sasok néven. Az országos versenyen idén 2. alkalommal vettek részt, melynek része nemcsak a foci, hanem a jócselekedetek, a fair play és a ferencvárosi mérkőzésekre járások. Ezek adták össze a pontszámokat, amiért a gyerekek egész évben keményen megdolgoztak.

Tovabb

2024. június 4.

Immár 10. alkalommal rendezték meg a „Sporttal a drog ellen” találkozót a Kéktó Szabadidőparkban.

Az ötletgazda Keszi Zoltán küzdősport edző Tóth Attilával, a Miklósi Sasok Thai-box SE vezetőjével június első szombatján közel 70 egyesületet várt a drogprevenciós programokra, azonban az időjárás közbeszólt: „Rendhagyó módon sportpiknikkel egybekötött, egész napos műsor volt a célunk 24 sportág bevonásával, de sajnos az esős idő miatt az egyesületek sorban mondták le a megjelenést.” – összegezte Tóth Attila, aki hozzátette, hogy hálásan köszöni a „keménymag” kitartását.

Tovabb

2024. április 23.

A Diák Vívóegylet Szigetszentmiklóson rendezte a „III. Magyar Kupa Felnőtt Válogató, valamint az V. Serdülő és II. Vitéz Férfi-Női Kard GKK Reménység Körversenyt”.

A Diák Vívóegylet Szigetszentmiklóson rendezte a „III. Magyar Kupa Felnőtt Válogató, valamint az V. Serdülő és II. Vitéz Férfi-Női Kard GKK Reménység Körversenyt”. (A GKK rövidítés Gerevich Aladár, Kovács Pál és Kárpáti Rudolf olimpiai bajnok vívók vezetékneveinek kezdőbetűit jelenti.)

Tovabb