Hírek lista Sport

2024. február 7.

Aranyérmes szigetszentmiklósi lányok

Aranyérmet nyert a magyar 3x3-as lány jégkorong-válogatott a IV. téli ifjúsági olimpiai játékokon, melyet 2024.január 19. és február 1. között rendeztek a dél-koreai Kangvon tartományban.

Tovabb

2023. október 30.

Aranyérmes a szigetszentmiklósi parasportoló

Simon Dániel a szaúd-arábiai Rhyadban a World Combat Games szkanderversenyén, para, 70 kg, jobbkaros kategóriában ezüstérmet, balkaros kategóriában pedig aranyérmet szerzett. Dani veretlenül jutott a tegnap esti döntőbe, és győzte le végső, kazah és román ellenfeleit.

Tovabb

2023. október 30.

2023. II. és 2024. I. félévi versenysport keret és a Sportcsarnok kedvezményes bérleti díja keret terhére nyújtott önkormányzati támogatásra beadott pályázatok elbírálása

Szigetszentmiklós Város Képviselő-testülete 2023. október 25-i ülésének jegyzőkönyvéből készült kivonat, 2023. II. és 2024. I. félévi Versenysport keret és Sportcsarnok kedvezményes bérleti díja keret terhére nyújtott önkormányzati támogatásra benyújtott pályázatainak elbírálásáról.

Tovabb

2023. szeptember 24.

Az utóbbi évek rekordnevezésével számolhatott szombaton a Szigetszentmiklósi Kajak-Kenu Egyesület (fotógaléria)

Míg tavaly és tavalyelőtt nem érte el a 100 fős létszámkorlátot a jelentkezők száma, idén 43 főt már vissza kellett utasítani. A Szabacs Kupa idei népszerűségét az is mutatja, hogy - bár tipikusan őszi verseny – a hideg és az időnként szemerkélő eső sem tartotta vissza a rajthoz állókat. A Hajókikötőtől Nagy János polgármester indította el az evezősöket, akik a Taksonyi hídig, majd vissza 7 km-es távot teljesítettek nyolc kategóriában. Az általános iskola alsó tagozatától egészen a 82 éves korúig találunk a versenyzők között, valamennyiük biztonságáról a Polgárőrség Vízi Egysége gondoskodott.

Tovabb

2023. szeptember 13.

Itt jártak az „aranyosak”

Szűcs Luca és Pusztai Liza kétszeres világbajnoki aranyérmes kardozók, valamint meglepetésvendégként a férfi kardcsapat világbajnoka, Gémesi Csanád látogatták meg tegnap a Bíró Lajos Általános Iskola diákjait.

Tovabb

2023. szeptember 1.

I. Szent Miklós Kupa (fotógaléria)

Csaknem 80 fiatal állt pályára városunk legújabb rendezvényén, az I. Szent Miklós Kupán. A Sport utcai focipályán két nap alatt hat gárda csapott össze. Négy város – Gyergyószentmiklós, Gorna Oryahovica, Törökszentmiklós és Szigetszentmiklós – U15-ös ifjai kergették a labdát, majd az eredményhirdetést megelőzően a „Fruttamax Médiaválogatott” és a „Közszereplők” barátságos meccsét láthatták a szurkolók.

Tovabb