x Széchenyi 2020
photo

A Csonka János Műszaki Technikumban 91 fő étkezhetett a tálalókonyha teljes felújításának köszönhetően.

2024. május 16.
Közérdekű híreink
Tarhonyaleves, zöldborsófőzelék gyroshússal. Hosszú-hosszú évek óta ez volt az első ebéd a Csonka János Műszaki Technikumban, ahol ma már 91 fő étkezhetett a tálalókonyha teljes felújításának köszönhetően.
Önkormányzatunk 37 millió forinttal támogatta az EGOMIR által kivitelezett beruházást. A munkálatok során a konyhát érintő teljes villamoshálózat, szennyvízhálózat, ívóvízrendszer, falazat és burkolatok újultak meg.
A régi konyhai eszközök alkalmatlanok voltak a további használatra, nem feleltek meg a XXI. század követelményeinek, így egyedi bútorzatok, új konyhai eszközök és az alábbi berendezési tárgyak kerültek beszerzésre: melegentartó pult, elektromos zsámoly, sütő, rozsdamentes szekrények, asztalok, szaniterek, konyhai eszközök, belső nyílászárók, légtechnikai berendezés, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők, átadópultok, rozsdamentes tálcasín és bojler.
Az intézményben tegnap hivatalos bejárást is tett Böhm-Szatmári Tünde Katalin, az EGOMIR intézményvezetője, Patai Lajos, a technikum igazgatója és Nagy János, városunk polgármestere, aki köszöntő beszédében kiemelte, hogy rendkívül fontosnak tartja a diákok minőségi étkezését és étkeztetését.