photo

Adománygyűjtéssel egybekötött duplameccs

2021. december 8.
Sport
December 12-én, vasárnap délután a BKG-PRIMA reményei szerint ismét megtelik a városi sportcsarnok, ahol adománygyűjtéssel egybekötött duplameccsen játszanak a lányok és a fiúk!
15 óra 30 perctől a férfi NB1B-s csapat fogadja a TF-Budapest gárdáját, míg 19 órától a női NB1A-s csapat a Vasas Akadémiát látja vendégül. Mindkét találkozó nagyon izgalmasnak ígérkezik, de nemcsak a meccsek miatt lesz különleges ez a vasárnap. A sportegyesület csatlakozik az „Age of Hope Alapítvány, Ezer Gyerek Karácsonya” kezdeményezéséhez, azért, hogy az ünnepek alatt is tudjon segíteni a mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeken. A miklósi kosarasok ehhez a szurkolók, helyi lakosok segítségét is kérik.
A gyűjtés csecsemőtől a 14-16 éves korosztályú gyerekek részére történik. A kampány keretében cipősdobozokba babaápolási kellékek, vitaminok, édesség, tisztálkodó és tisztítószerek, iskolai felszerelések, illetve játékok, egyéb ajándékok kerülhetnek. Kifejezett kérés, hogy ruhát NE adományozzunk!
Az ajándékdobozokat vasárnap, a mérkőzések ideje alatt gyűjtik a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban (Szebeni út 81.)
Szurkoljunk és segítsünk együtt!
(Az esemény további részletei: https://fb.me/e/YvG1kKB2)