x Széchenyi 2020
photo

Az idei munka ünnepén ismét nyüzsgő helybéliekkel és a környező települések lakosaival telt meg a Kéktó Szabadidőpark. (fotógaléria)

2024. május 2.
Közérdekű híreink
Miklósi Majálison reggel kilenctől forgott a körhinta, és készült a vattacukor. Elindult a kosárlabda és az élő csocsó bajnokság. Kicsik és nagyok teljesítették a Kéktó 3 próba ügyességi játékait, vagy mozogtak együtt a látványos fitness- és sportbemutatókon.

A Család- és Gyermekjóléti Központ, valamint a Szigetszentmiklósi Nagycsaládosok Egyesületének munkatársai kézműves és egyéb foglalkozásokkal szórakoztatták a gyerekeket. A standokon a város civilszervezetei és kereskedői is helyet kaptak.

A délutáni előadásokat díjátadó előzte meg. Az élő csocsóversenyen három díjat osztottak ki a hét ötfős csapat között. Gyermek kategóriában második helyen a „Brazil Omre”, első helyen a „Kovács Balázs 10. evk. junior” csapat végzett, a felnőtteknél pedig a „Hátra” nevű csoport került legelőre.

A BKG-PRIMA által szervezett – már évek óta nagysikerű – Kéktó Majális Streetball Bajnokságon négy kategóriában csaptak össze a kosaras triók:
- U12: I. hely - BKG U12 1-es csapat; II. hely - BKG U12 2-es csapat; III. hely - Veresi Kosok.
- U14: I. hely - 4moods; II. hely - Aranyhalak; III. hely - Four Fighters.
- U18: I. hely - Splash Cousins; II. hely - Numb Diggers, III. hely -Teletabik.
- Felnőtt kategória: I. hely - BKG Partizán; II. hely - BKG Megye; III. Denver Nyuggersz.
Az elismeréseket Nagy János polgármester adta át.

A délután táncbemutatókkal, az Ádám Jenő Általános Iskola és AMI fúvószenekara, a színjáték és musical tanszak diákjainak előadásával folytatódott. Majd a színpadon Dabi Tibor, Pély Barna, Kökény Dani és Szirtes Dávid koncertjei zárták a 2024-es Miklósi Majálist.