photo

Boldog új tanévet kívánunk!

2022. szeptember 1.
Közérdekű híreink
Nagy János polgármester a Bíró Lajos Általános Iskolába kapott megívást, ahol az évnyitó ünnepségen köszöntötte a tanulókat. Beszédében kiemelte, hogy „az általános iskolai alapok a legfontosabbak a további tanulmányok sikeres teljesítéséhez, ezért azt kéri, hogy a gyerekek legyenek figyelmesek, tiszteljék a tanáraikat és szüleiket egyaránt, fogadják meg a tanácsaikat, és érezzék jól magukat az iskolában.”

Noseda Tibor intézményvezető sikeres évet kívánt a diákoknak, és köszönetét fejezte ki az iskola szülői közösségének és városvezetőnknek, ugyanis a szülők és Nagy János hónapok óta tartó egyeztetésének, összefogásának eredményeként új mászóka kerülhet a Petőfi utcai telephely udvarára. A vételi árra összegyűlt szülői adományokat az iskola alapítványa egészítette ki, és a telepítési költségeket Nagy János, a polgármesteri keretéből fedezi majd. A kivitelező szeptember közepére vállalta a munkát.

Az évnyitón Szalkay László református lelkész, valamint a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság új mb. kapitányságvezetője, Novák Sándor r. alezredes és Váraljai Frigyes Károlyné c. r. főtörzszászlós bűnmegelőzési előadó is részt vettek.