Hírek lista Közlekedés

2023. május 23.

Forgalomkorlátozásra és parkolók lezárására kell számítani Szigetszentmiklóson 2023. május 26-án a Hősök napi megemlékezés miatt

Május 25-én, csütörtökön este 18 órától, másnap, május 26-a kb. 12 óráig a Kossuth Lajos utcában a Buga iskola kapujától a Hősi Emlékműig lezárásra kerülnek mindkét oldalon a parkolók, itt fent nevezett időszakban tilos lesz megállni és parkolni. Továbbá pénteken a hatóságok lezárják a Kossuth Lajos utcát az átmenő forgalom elől várhatóan 9 és 12 óra között. Ebben az időben az utcából távozni a Petőfi utca irányába lehet, tehát ideiglenesen változik a forgalmi rend. (lásd a térképen)

Tovabb

2023. április 19.

Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatója - BURKOLATJAVÍTÁSI MUNKÁK MIATT FORGALOMKORLÁTOZÁS LESZ AZ M0-ÁS AUTÓÚTON A HÁROSI DUNA-HÍDON

Burkolatjavítási munkákat végeznek az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Hárosi Duna-hídon április 20-án, csütörtökön. A munkálatok ideje alatt, 9 és 16 óra között az érintett szakaszon a két belő sávon haladhat csak a forgalom. A munkálatok ideje alatt a kihajtók és felhajtók zavartalanul üzemelnek majd, de a várhatóan megnövekedett forgalom miatt szakemberek segítik a halásztelki forgalom besorolását.

Tovabb

2023. április 5.

Pályázat - Közlekedési kultúránk értékei 2023 „Egy plakát – Egy üzenet a biztonságos közlekedésért” Közlekedésbiztonsági plakátpályázat a 2023. évi Közlekedési Kultúra Napjára

A 2023. évi Közlekedési Kultúra Napja alkalmából a kiírók – Magyar Közúti Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. - közlekedésbiztonsági plakátpályázatot hirdet az MKIF kezelésében lévő koncessziós autópályák mellett találhat közlekedésbiztonsági plakáthelyekre.

Tovabb

2023. április 5.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - Közlekedési kultúránk értékei 2023 „Egy fotó – Egy üzenet a biztonságos közlekedésért” Közlekedésbiztonsági fotópályázat a 2023. évi Közlekedési Kultúra Napjára

A 2023. évi Közlekedési Kultúra Napja alkalmából a kiírók – ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság, a Közlekedéstudományi Egyesület Közlekedésbiztonsági Tagozata és a Magyar Plastiroute Kft. - közlekedésbiztonsági fotópályázatot hirdetnek.

Tovabb

2023. január 27.

A Magyar Közút Zrt. tájékoztatása

Az alábbiakban a Magyar Közút tájékoztatását olvashatják: Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. január 31-én (kedden) 9-12 óra között Társaságunk burkolatjavítási munkákat fog végezni az 5101 j. Csepel-Ráckeve-Kiskunlacháza összekötő út 7+471 km szelvényében található körforgalmú csomópontban (II. Rákóczi Ferenc út – Auchan bevásárlóközpont).

Tovabb

2023. január 16.

Útkarbantartás miatt, útlezárás lesz

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Tököli út 3/B. szám előtt útkarbantartás várható teljes útlezárás mellett január 17. reggel 8 órától. A munkálatok miatt a Volánbusz járatai terelve fognak közlekedni. A járatok módosításáról a www.volanbusz.hu címen tudnak tájékozódni. 

Tovabb

2023. január 5.

Csőtörés miatt lezárták a Rákóczi u. egy szakaszát

Csőtörés helyreállítása miatt a Fővárosi Vízművek Zrt. lezárta a Rákóczi u. egy szakaszát. A lezárás teljes keresztmetszetet érint, így az utcán nem lehet keresztül hajtani, valamint mindkét irányból zsákutcaként üzemel. A Vízművek tájékoztatása alapján a helyreállítási munkák a jövő hét folyamán fejeződnek be. Kérjük az iskolakezdéssel kialakuló forgalom során fokozottan figyeljenek a Rákóczi u. térképen jelölt szakaszára.

Tovabb

2022. december 5.

Változik a menetrend

Változik a Szigetszentmiklóst is érintő busz menetrendje Szigethalom és Kelenföld között. A 689-es számú járat december 11-től hétvégén is közlekedik majd. A Volánbusz Zrt. a tömegközlekedési fejlesztésről az alábbi menetrendben tájékoztatja az utasokat.

Tovabb