photo

Eseménydúsan telt az év első harmada a Szigetszentmiklósi Kick-box SE versenyzőinek. - Sport

2023. április 25.
Sport
Soltvadkerti Dániel, junior K1 világbajnokunk, az idei évben eddig egy Európa kupa és Slovak Open ezüst-, illetve egy Világkupa bronzéremmel büszkélkedhet. A ringben nem rendeznek diákolimpiát, így ott nem bizonyíthatott.

Kolozsvári Enikő, kétszeres VB bronzérmes harcosunk, a Világkupán egy ezüst, az Európa kupán egy ezüst és egy bronzéremmel lett gazdagabb, a Diákolimpián pedig remek teljesítménnyel mind light contactban, mind kick light szabályrendszerben a dobogó legfelső fokára állhatott.

Dobondi Lilla idén súlycsoportot lépett és mindkét nagy nemzetközi tornán egy bronzéremmel lett gazdagabb, a Diákolimpián magabiztosan küzdött és két szabályrendszerben is győzedelmeskedni tudott.

Kalmár Hunor szintén súlycsoportot lépett, de a nagyobbak között is megállja a helyét. Az Európa Kupán kiharcolt bronzérme után a Diákolimpián is nehéz meccseket nyert, végül egy ezüst és egy bronzérem lett jutalma.

Dér Laura a Slovak openen elért két bronzérem után a Diákolimpián is remekül szerepelt, látványos fejlődést mutatva, végül egy ezüst és egy bronzéremmel térhetett haza.

Kiss Aisa és Ágoston Alda idén a Diákolimpián kezdte meg a versenyzést, mindkét lány kiválóan küzdött, Aisa két ezüstéremmel, Alda pedig egy ezüst és egy bronzéremmel lett gazdagabb.

A következő nagy kihívás a Magyar Világkupa, illetve a Magyar Bajnokság lesz, a tét nem kevesebb, mint a válogatottság és ezzel az idei Isztambulban megrendezésre kerülő Utánpótlás Európa Bajnokságon való indulás jogának megszerzése.