x Széchenyi 2020
photo

Ezüstérem a Fradi SuLigán

2024. június 10.
Közérdekű híreink Sport
Csütörtökön befejeződött a Fradi SuLiga, melyen a József Attila Általános Iskola 6/c, 7/a, 8/a, 8/c és 8/g diákjai képviselték városunkat, Zöld-Sasok néven. Az országos versenyen idén 2. alkalommal vettek részt, melynek része nemcsak a foci, hanem a jócselekedetek, a fair play és a ferencvárosi mérkőzésekre járások. Ezek adták össze a pontszámokat, amiért a gyerekek egész évben keményen megdolgoztak.

A tavalyi évben a kupát emelhették a magasba, hiszen akkor megnyerték a versenyt, de idén is büszkék lehetünk rájuk, hiszen a második helyért kapott ezüstérem is szépen csillog.

A mérkőzések 5 fordulóból álltak, melyeknek Cegléd, Szolnok, Népliget és a Városliget adott otthont.
A Városligetben Tápióbicskét 9:3 arányban sikerült legyőzni, mely mérkőzést városunk polgármestere, Nagy János személyesen tekintett meg, és győzelemre buzdította a gyerekeket a többi szurkolóval. A városvezető a díjátadón gratulált a gyermekeknek és a felkészítő tanáruknak Pallos Lillának, aki rengeteg munkát tett bele a versenybe.

A gyermekek és tanáruk, ezúton is nagyon köszönik a gratulációkat és a Ferencvárosi Torna Clubnak a magas színvonalú szervezést.

A csapat tagjai:
Lukács Aba, Richter Denisz, Sefcsik Boglárka, Rávai Patrik, Géczi Balázs, Füle Balázs, Csorbai Hunor, Szabó Botond, Schneider Kata, Óvári Márk, Visnyei Áron, Csordás József, Horváth Márton, Száva István, Kiss Zoltán és Richter Szimonetta.