photo

Felhívás civil szervezetek, egyesületek részére, a Kéktó Szabadidőpark és Önkormányzati Üdülő használatának igénylési lehetőségére!

2024. február 20.
Közérdekű híreink
Korábbi évek gyakorlata alapján, a Szigetszentmiklóson bejegyzett és működő civil szervezetek és egyesületek kérelem formájában igényelhetik egyesületi célokra a Kéktó Szabadidőpark és/vagy Önkormányzati Üdülő térítésmentes használatát 2024-ben is.

2023 évben is számos kérelem érkezett. Annak érdekében, hogy mindenki számára elfogadható, egymással nem ütköző beosztást tudjunk összeállítani a 2024-es évre. Kérjük a Tisztelt Egyesületi Vezetőket, hogy a használatra igényelni kívánt létesítményre vonatkozó kérelmeiket 2024. március 15-ig a sari.anett@szigetszentmiklos.hu email címre aláírva, scannelve küldjék meg, vagy zárt borítékban adják le a Szigetszentmiklós Város Polgármesteri Hivatal Főportáján (Kossuth L. u. 2).

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelentkezések nem a leadási sorrend alapján kerülnek elbírálásra, a leadott időpontokat összesítjük és a beadott kérelmek alapján az időpontokat összehangoljuk. A jelentkezőket az eredményről írásban értesítjük.

Mellékletek:
 - Kérelem a Kéktó Szabadidőpark ingyenes használatára
 - Kérelem Önkormányzati Üdülő ingyenes használatára