photo

Forgalmi rend változás lesz Október 6-án.

2022. szeptember 29.
Közérdekű híreink Közlekedés

 

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata megbízásából a Városi Könyvár és Közösségi Ház 2022. Október 6-án, csütörtökön 10 órakor rendezi meg az Aradi vértanúk emléknapja alkalmából a városi rendezvényét.
A rendezvény helyszíne a Kossuth Lajos utca, az Aradi vértanúk kopjafája (A Buga Iskola és a Református templom közti útszakasz).
A rendezvény lebonyolítása érdekében a forgalmi rendben változás lesz.
1. október 5-én szerdán éjjeltől a rendezvény végéig, október 6-án csütörtökön 12 óráig tilos lesz megállni és parkolni a Kossuth Lajos utcában a Buga Iskolától a református templomig az úttest mindkét oldalán található parkolókban.
2. A rendezvény napján, október 6-án csütörtökön 09 órától 12 óráig a Kossuth Lajos utcában az átmenő forgalom korlátozva lesz. Ebben az időben az utcán járművel áthajtani nem lehet, autóval a Kossuth Lajos u. 19-ig lehet közlekedni, az utcában tartózkodó autók pedig ideiglenesen a Petőfi utca irányába is távozhatnak.
A közlekedést és a parkolást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság és a Szigetszentmiklós Város Önkormányzatának Igazgatási Osztálya fogja irányítani és segíteni.
Megértésüket és türelmüket kérjük!