photo

Forgalomkorlátozás

2022. május 20.
Közlekedés
Tisztelt Lakosok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Szigetszentmiklóson 2022. május 27-én és 28-án két rendezvény, a Hősök napi megemlékezés, illetve a Városi Gyermeknap zajlik a város két pontján, emiatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

- 2022. május 26-a, csütörtök este 18.00 órától, május 27-e, péntek, megközelítőleg 12.00 óráig a Kossuth Lajos utcában a Buga iskola kapujától a Hősi Emlékműig lezárásra kerülnek mindkét oldalon a parkolók, itt fent nevezett időszakban tilos lesz megállni és parkolni.

- 2022. május 27-én, pénteken a hatóságok lezárják a Kossuth Lajos utcát az átmenő forgalom elől várhatóan 09.00 és 12.00 óra között.
Ebben az időben az utcából távozni a Petőfi utca irányába lehet, tehát ideiglenesen változik a forgalmi rend.(lásd a térképen)

- 2022. május 28-án, szombaton 9.00 és 14.00 óra között a Szent Erzsébet tér – Bajcsy-Zsilinszky utca – Gyári út – Ifjúság utca útvonalon városnéző kisvonat közlekedik majd. A kisvonat lassabban és nehézkesebben közlekedik, mint az átlagos gépjárművek, emiatt a forgalomban résztvevőktől türelmet és megértést kérünk.

Ugyanezen a napon a gépjárművek elől le lesz zárva a Szent Erzsébet téren a Városi Könyvtár és Közösségi Ház felőli oldalon néhány parkoló, illetve a Posta és a Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti parkoló 14.00 óráig.
Május 27-én a forgalmat a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság és Szigetszentmiklós Város Önkormányzat Rendvédelmi Irodája fogja irányítani.
A lakosság és a közlekedésben résztvevők türelmét és megértését kérjük.