photo

Forgalomkorlátozás lesz az Adventi rendezvény miatt

2021. november 23.
Közérdekű híreink

A Városi Könyvtár és Közösségi Ház előtti útszakaszon, a Szent Erzsébet téren 2021. november 28-án, vasárnap kerül sor az Adventi vasárnap rendezvényre.

 

A rendezvénnyel kapcsolatban forgalomkorlátozásra kell számítani több alkalommal.

 

  1. Kedden, november 23-án 18.00 órától szerdán, november 24-én 18.00 óráig a Szent Erzsébet téri parkoló egy része zárva lesz a városi karácsonyfa elhelyezésének és díszítésének idejére. Fenti időszakban a pakolóban megállni tilos.

 

  1. Pénteken, november 26-án 20.00 órától vasárnap, november 28. 24.00 óráig a Városi Könyvtár és Közösségi Ház parkolója, az 1-es Posta parkolója valamint a Szent Erzsébet téri parkoló zárva lesz a rendezvény lebonyolítása érdekében. Fenti időszakban a pakolóban megállni tilos.

 

  1. Vasárnap, november 28-án 05.00 órától 22.00 óráig forgalomkorlátozás lesz a Szent Erzsébet téri útszakaszon és ezzel párhuzamosan tilos lesz parkolni a Szent Erzsébet tér út menti parkolóiban, a Budapest Bank előtti parkolókban a rendezvény lebonyolítása érdekében. (lásd térkép)

 

A forgalomkorlátozás tényét útjelző táblák fogják jelölni, vasárnap, november 28-án az útlezárási pontokon a Polgárőr Egyesület munkatársai lesznek jelen.

 

A szervezők a lakosság türelmét és megértését kérik.