photo

Forgalomkorlátozás lesz május 28-án és 29-én

2021. május 21.
Közérdekű híreink
Szigetszentmiklóson 2021. május 28-án és 29-én két rendezvény zajlik a város két pontján, emiatt forgalomkorlátozásra kell számítani.

• Május 27-én, csütörtök este 18.00 órától pénteken, május 28-án megközelítőleg 12.00 óráig a Kossuth Lajos utcában a Buga iskola kapujától a Hősi Emlékműig lezárásra kerülnek mindkét oldalon a parkolók, itt fent nevezett időszakban tilos lesz megállni és parkolni.

• Május 28-án, pénteken a hatóságok lezárják a Kossuth Lajos utcát az átmenő forgalom elől várhatóan 11.00 és 12.30 óra között. Ebben az időben az utcából távozni a Petőfi utca irányába lehet, tehát ideiglenesen változik a forgalmi rend.

• Május 29-én, szombaton 8.00 és 13.00 óra között a Szent Erzsébet tér - Bajcsy-Zsilinszky utca - Gyári út - Ifjúság utca útvonalon városnéző kisvonat fog közlekedni. A kisvonat lassabban és nehézkesebben közlekedik, mint az átlagos gépjárművek, emiatt a forgalomban résztvevőktől türelmet és megértést kérünk.Ugyanezen a napon a gépjárművek elől le lesz zárva a Szent Erzsébet téren a Városi Könyvtár és Közösségi Ház felőli oldalon néhány parkoló 13.00 óráig.A forgalmat a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság és Szigetszentmiklós Város Önkormányzat Rendvédelmi Irodája fogja irányítani.

A Lakosság türelmét és megértését kérjük.