x Széchenyi 2020
photo

GasztroPiknik 2024.

2024. május 21.
Közérdekű híreink
Nemrég ért véget a hosszú hétvége, de már tervezhetik a következő vasárnapot, hiszen május 26-án a Városi Gyermeknapra és ismét egy teljesen új szigetszentmiklósi rendezvényre, a GasztroPiknikre hívjuk Önöket.

A legkisebbek - sok-sok egyéb mellett - „ÖKOsan” vehetnek részt környezetvédelmi, természetismereti játszóházban, valamint az Aries Nkft. hulladékszállítási munkájával ismerkedhetnek egy igazi kukásautó bemutatóján. 8 órától már lehet nevezni az aszfaltrajzversenyre, 10-kor pedig a HandaBanda zenekarral a helyes közlekedésről énekelve, táncolva tanulhatnak a gyerekek.
Mindeközben párhuzamosan zajlik majd a GasztroPiknik, melyet városunk nemzetiségi önkormányzatai közösen álmodtak meg. Egész nap a bolgár, német, roma és román hagyományos ételek mellett görög, török, ruszin, horvát, székely és vietnámi finomságokat is kóstolhatnak a kilátogatók.

A népzenei előadások után olyan együttesek lépnek színpadra, akiknek több évtizedes slágereit még ma is szívesen hallgatjuk, itt lesz például a Happy Gang, a Fiesta és Geszti Péter is.

Május 26-án, vasárnap szeretettel várunk mindenkit a Kéktó Szabadidőparkban!